U mnie na pierwszym miejscu w tym filmie jest Angelina Jolie - zagrała wspaniale , nie wyobrażam sobie , żeby ktokolwiek mógłby zrobić to lepiej. Stworzyła niesamowitą kreację : charyzmatyczną , z silną , dominującą osobowością. Sposób jaki mówiła (nie zapomnę tego "chicken") , czy chodziła , rewelacja. Mimo że Susanna jest główną bohaterką tego filmu , zdecydowanie przyćmiła ją Lisa.
Na drugim miejscu cudowna Brittany Murphy. Wg mnie ona również odwaliła kawał dobrej roboty. Cała ta jazda z kurczakami , Daisy poprostu mnie urzekła. Naprawdę nie rozumiem dlaczego Brittany nie została nagrodzona , albo choćby nominowana do jakiejś nagrody za rolę "Przerwanej lekcji muzyki". Owszem , Angie była w tym filmie nr 1 , ale znalazło się tam wiele innych wspaniałych kreacji.
No i na ostanim miejscu najbardziej niedoceniona Winona. Wielu użytkowników pisało , że jej rola wydaje się być taka nijaka. Hmm.. Tak jak już kiedyś ktoś napisał , powiem , że Winonie dostała sie najtrudniejsza rola. Ja zawsze byłam zdania , ze łatwiej jest zagrać wyróżniająca sie postać , o silnym charakterze (chociaz oczywiście nie mogę tego wiedzieć , bo nie jestem aktorką) , niż wcielić się w kogoś opanowanego i spokojniejszego.
W każdym bądź razie te trzy kobiety , które opisałam powyżej znacząca różniły się od siebie , a wg mojej opinii ich role zostały zagrane fenomenalnie. Nie musze dodawać ze daje 10/10.
całkowicie się z tobą zgadzam . ;)
chociaż jedna osoba prócz mnie doceniła także rolę Brittany Murphy !
Haha , wydaje mi się jednak , że nie jesteśmy same. Rozmawiałam z wieloma osobami na ten temat i im Brittany też się podobała ;)