PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=882}

Przerwana lekcja muzyki

Girl, Interrupted
1999
7,9 254 tys. ocen
7,9 10 1 253867
7,1 39 krytyków
Przerwana lekcja muzyki
powrót do forum filmu Przerwana lekcja muzyki

W "Przerwanej lekcji muzyki" najmocniejszą stroną jak dla mnie jest klimat filmu oraz wspaniała obsada filmowa.
Szalona Lisa grana przez Angeline Jolie, zagubiona Winona Riderczyli filmowa Susanna, czy Daisy w którą wcieliła sie Brittany Murphy.
Która stworzyła najbardziej niezapomnianą i najlepszą krację aktorską?

ocenił(a) film na 8
Enemie

Moim zdaniem Angelina była bezkonkurencyjna, choć Winona i Brittany również
się spisały.

ocenił(a) film na 8
Enemie

Tak.angelina po prostu wymiotła innych z tego fimu.Była bezkonkurencyjna.Chociaż Winona i Brittany też wykonały kawał dobrej roboty.

Enemie

Zdecydowanie Angelina. Jedna z lepszych kreacji aktorskich jakie jakiekolwiek widziałam na ekranie.

użytkownik usunięty
Progresywna

wszystkie 3 bardzo dobrze zagrały. Dla mnie jednak najlepsza była Winona, mimo że to Angelina zgarnęła Oscara.

ocenił(a) film na 10
Enemie

Trudne pytanie...
Wszystkie zagrały świetnie, trudno powiedzieć...
Angelina - najlepszy film z jej udziałem (a szczególnie za nią nie przepadam, jako aktorką)
Winona i Brittany* - moje ulubione aktorki...

ocenił(a) film na 9
Enemie

Angelina grała samą siebie.. ;) i miała najciekawszą postać. Brittany zagrała świetnie - szkoda, że tak krótko. Winona bardzo dobrze zagrała, to co miała zagrać, ale faktycznie na koniec filmu pamięta się tylko Angelinę.

ocenił(a) film na 8
soma

W moim mniemaniu to była rola życia Angeliny Jolie..

Enemie

Angelina, Angelina i jeszcze raz Angelina.

ocenił(a) film na 8
Enemie

oczywiście, że Agelina ! to nie podlega żadne dyskusji, ale tamte dwie także były ok/

Enemie

Kreacja Angie była wg mnie bardzo dobra, choc winona rowniez nie zawiodła:)

ocenił(a) film na 10
Enemie

Winona według mnie zagrała najlepiej. ale Woopie była równie dobra

ocenił(a) film na 10
Enemie

Angelina!

ocenił(a) film na 9
szyzy

Angelina Jolie, bez wątpienia, niesamowita postać Lisy, niczym postać Randela McMurphyego grana przez Jacka Nicholsona w Locie nad kukułczym gniazdem.