Ciekawy, inteligentny... Bardzo mi się podobał, chociaż nie mogę jednym słowem powiedzieć, dlaczego. Fabuła bardzo mnie wciągnęła, jest to film, który zapada w pamięć.
Z poważaniem
Naciulek.
Taak, jest to niepowtarzalny film, na dlugo zapada w pamiec... to jeden z moich ulubionych filmow, mam go zreszta na dvd, i powiem ze bardzo awrto zakupic ten film na dvd, bo jest naparwde wspanialy. tematyka zreszta podobna do mojego wlasnego zycia, sama spedzilam mnostwo czasu w takimm szpitalu psychiatrycznym i tez, tak jak bohaterke bardzo mnie on zmienil, zdecydowanie na lepsze. dlatego uwielbiam filmy w ktorych jest motyw psychiatryczny... hyhy. oskar dla panny joilie byl byl bardzo zasluzony bo naparwde swietnie zgarala, ja bym jeszcze wreczyla go brittany murphy... filmowej daisy. fabula filmu bardzo, tak jak napisalas wciaga i film zminia widza tak jakby on sam byl w szpitalu, nawet kiedy nie byl w nim tak naparwde. niesammowity film... jestem pelna podziwu dla tworcow jak i wykonawcow glownych rol... brawo...!!!