PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=882}

Przerwana lekcja muzyki

Girl, Interrupted
1999
7,9 254 tys. ocen
7,9 10 1 253858
7,1 39 krytyków
Przerwana lekcja muzyki
powrót do forum filmu Przerwana lekcja muzyki

Przerwana lekcja muzyki to jeden z moich ulubionych filmów. Oglądałam go już z 5 razy i jeszcze mi się nie znudził. Winona Ryder była w nim świetna, Angelina Jolie też mi sie podobała ale jednak Winona trochę bardziej. Super, super i jeszcze raz super. Zdecydowanie jest to jeden z tych filmów który zasługuję na 10/10 ;))

____59

Ahh i zapomniałam dopisac, że po tym filmie zakochałam się w piosence "Downtown" która była tam śpiewana.

ocenił(a) film na 9
____59

Ja takze uwielbiam ten film obejżałam go juz chyba z 4 razy i jeszcze mi sie nie znudzil ;))

ocenił(a) film na 10
____59

ja także bardzo go lubie bo po 1 jest super a po 2 nie jest głupi co najważniejsze a po 3 uwielbiam winone ryder ( no angeline też ale mniej :) )

____59

Film jest poprostu genialny.Można oglądać i oglądać:)

ocenił(a) film na 10
Justtine

No własnie... film jest genialny... ogladałam go już chyba z 30 razy i jeszcze raz ogladam... hehe... wspaniały

ocenił(a) film na 10
Dolly_2

Chciałam napisać, iż gra Angeliny i Winony była niezapomniana.. pokochałam niesłabnącą miłością Lise, Sussane, Polly itd.. mogłebym go ogladać i ogladać na okrągło... jest wspnaiały!!!

ocenił(a) film na 10
____59

To mój ulubiony film, poprostu go kocham, ogladalem go 12 razy i nie znudzil mi sie!
i ta Angelina Jolie...po prostu rewelka !