w sumie tak to w skrócie można nazwać, choć film miał trochę inne przesłanie, no i inaczej przedstawił zakład psychiatryczny... ja byłem zaskoczony, że brittany murphy potrafiła zagrać taką rolę, przyznaję, że za nisko ją oceniłem... no i oczywiście świetne kreacje dwóch głównych bohaterek, zwłaszcza Angeliny Jolie
gorąco polecam
Odkąd wiem Angelina Jolie gfra w samych plagiatach, choć musze przyznać że całkuiem nieżle jej to wychodzi. Każdy jej hit ma poprzednika. Tak jak na przykład powstało Milczenie Owiec - ta niezapomniana klasyka z Jodie Foster. Jolie chyba nie mogła znieść że jest ktoś lepszy, powstał więc Złodziej Życia z jej udziałem, i choć z pozoru to dwa inne filmy, jak się bliżej przyznać to są to dwa identyczne filmy. Tak samo było z kolekcjonerem kości i grzeszną miłością. Mało tego w gazecie załważyłam porównania Przerwanej lekcji muzyki z lotewm nad kukulczym gniazdem, a teraz twoje spostrzeżenia. Czy nikt nie może już wymyślić nic nowego??!!
cytuję: "... i choć z pozoru to dwa inne filmy, jak się bliżej przyznać są to dwa identyczne filmy"
To jak jest w końcu inne czy identyczne? Bo jakoś nie moge zrozumieć:)