PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=882}

Przerwana lekcja muzyki

Girl, Interrupted
1999
7,9 254 tys. ocen
7,9 10 1 253867
7,1 39 krytyków
Przerwana lekcja muzyki
powrót do forum filmu Przerwana lekcja muzyki

wroce do niego na pewno gdyz mowi on o zyciu o wszystkim tym co nas trapi

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

Jeden z najlepszych... Są inne perełki, ale ten obraz napewno zasługuje na oklaski.
Każdy znajdzie w nim coś dla siebie, zarówno naiwna nastolatka, jak i ktoś kto wiele przeżył.
Genialny.

WilliamCrazy1

Ja również tak uważam ! Najlepszy film psychologiczny jaki widziałam ! Jest naprawdę warty polecenia !

Czekoladka

Moim zdaniem najlepsza rola A. Jolie. Polecam wam sprawdzić "Lot nad kukulczym gniazdem", jest jeszcze lepszy (głównie ze względu na Nicholsona choć nie tylko) i jest kilka podobieństw między tymi filmami

ocenił(a) film na 6
WilliamCrazy1

"najlpeszy film psychologiczny jaki w zyciu widzialem"
To jescze mało filmów stary widziałeś!!!!

ocenił(a) film na 10
bad_boy21

mój ulubiony film od jakichś 6 lat. z różnych względów.
myślę że obojętnie jakie filmy jeszcze w życiu obejrze ten bedzie nadal moim ulubionym.

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

film jest asem, choc nie kazdemu moze takie kino odpowiadac. nie ma slabych punktow, a aktorstwo jest naprawde bardzo dobre - i nie tylko ryder i jolie. ten film mna potrzasnal... rzucil o sciane, sufit i glebe. to jeden z tych, do ktorych zawsze bede wracal.

ocenił(a) film na 9
WilliamCrazy1

Naprawdę dobry. Nawet bardzo. Rola Jolie genialna. 9/10.

ocenił(a) film na 10
noelka101

Wspanialy film - malo powiedziane, po prostu majstersztyk kina. MNa az tak nie potrzasnął, bo sama choruje na depresje dwubiegunową, byłam dwa razy w klinice psych. ale i tak bardzo mi sie podoba. Gra aktorska na najwyzszym poziomie no i calkosztalt - wspaniały. Mój ulubiony film od jakiegos roku.

ocenił(a) film na 10
noelka101

Wspaniały film... Najbardziej podobała mi się Winona Ryder. :)
No i świetna rola Angeliny.

WilliamCrazy1

chyba mój ulubiony film :)

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

Genialny film,jeden z moich ulubionych. Jako jedna z nielicznych amerykańskich produkcji ukazuje jakieś wartości. No i Angelina... Polecam również Ukryte Pragnienia i Miasto Gniewu.

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

Rzeczywiście, film jest genialny. Jeden z niewielu amerykańskich projektów, które maja jakieś przesłanie. I jeszcze genialna kreacja Angeliny... Polecam również Ukryte Pragnienia i Miasto Gniewu.

WilliamCrazy1

Popieram, jeden z moich ulubionych filmów, co prawda jest ich wiele,^^ ale ten z pewnością jest w pierwszej trójce.:) Oglądałam już go kilka razy i chyba nigdy mi się nie znudzi zwłaszcza, że lubie filmy biograficzne.:) Pozdr.!