Kreacja Angeliny Jolie nadaje temu filmowi smaku, elektryzuje i przyciąga uwagę, choć koniec filmu rozczarowuje i trąci Hollywoodem;-(
re: zaslużony Oskar
Szkoda, że ten film znaczy dla Ciebie tylko nagrodę dla Angeliny Jolie....zakończenie dopisało życie, a nie glupkowaty scenarzysta, który posługjue się postmodernistycznym językiem papki....
Zdecydowanie Angelina elektryzuje, nadaje smaku filmowi i przyciąga uwage, ale film ma również wiele innych pozytywów :-)
10/10
Fakt... Zaskoczona jestem i to pozytywnie rolą Angeliny ale to raczej główna bohaterka odrobiła w nim kupę dobrej roboty... Naprawde warto było obejrzec
Uważam że cały film jest bardzo dobry. Jest stworzony raczej dla wąskiej grupy widzów, więc nie można nazwać go komercyjnym. Zakończenie również dobre. Ogólnie film oceniam na 9 w skali do 10. Angelina jak zwykle zagrała wyśmienicie choć ja wyróżniłbym główną bohaterke filmu Susanne.
dla wąskiej grupy widzów? nie jest komercyjny?
dla wąskiej grupy widzów to jest "głowa do wycierania" lyncha, argentyńska "samoa", niemieckie kino undergroundowe i tak dalej, a nie hollywoodzki film z prostą fabułą, przejrzystymi postaciami i banalnym zakończeniem. :)
Angelina zagrała poprawnie...ale czy to była oskorowa rola...hm nie wiem.
Sam film nie rzucił mnie na kolana...ba, nawet mnie nie wciagnął, ale nie nudził i ogladłam go do końca.
Zakończenie dobre...Takie jak cały film...dobry, albo raczej niestety tylko dobry.
pzdr ;]
Zgadzam się z tą opinią...
Dość ciekawy, ale schematyczny...Nie wciągnął mnie emocjonalnie
Utwierdzam sie w przekonaniu, że film jest skierowany do ograniczej grupy ludzi.
czy bycie "zdrowym" to życie tak jak wszyscy??praca w sklepie, mieszkanie, rodzina...jak ktos ma inną wizje swojego życia to jest "chory"???
Twoje utwierdzenie utwierdza mnie w przekonaniu, że nie należę do tego "waskiego" grona...
;]