Mam nadzieję, że Pasikowski będzie się trzymał ZASAD co do 3 części tej wspaniałej serii. Gorzej jeśli będzie to kierunek Vegi... wtedy klapa i będzie to traktowane jako odrębny film, nie kontynuacja. Wolałbym mieć kolejną część do masowego "gwałtu" bo inaczej nie potrafię nazwać mojej oglądalności poprzednich dwóch części :) ja je oglądam cały czas :) pozdrawiam tych co mają tak jak ja. Czekamy na 17 stycznia.
Nie ma szans, żeby Pasikowski nakręcił coś w stylu Vegi (tego nowego-chu....wego). To jest po prostu niemożliwe. Pasikowski tworzy KINO, Vega aktualnie tworzy gówna.
Ja właśnie coraz mocniej przeczuwam, że to będzie coś łudząco podobnego do Ostatniego Psa, czyli będzie trochę strzelaniny, obyczajówki, dowcipu, ale nikogo raczej w fotel to nie będzie trzymać w napięciu do samego końca.
Zresztą, wystarczy porównać trailery tych dwóch filmów by znaleźć w nich coś wspólnego ...
Zwiastuny jakoś nie powalały . Ot kolejny poprawny akcyjniak Pasikowskiego . .Już Psy 2 były robione na siłe , ale jakoś obroniły choć jakieś logiki nie było . Spodziewam się filmu 7/10 maks