PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 51 tys. ocen
6,4 10 1 50673
4,3 35 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Zasady

ocenił(a) film na 9

Mam nadzieję, że Pasikowski będzie się trzymał ZASAD co do 3 części tej wspaniałej serii. Gorzej jeśli będzie to kierunek Vegi... wtedy klapa i będzie to traktowane jako odrębny film, nie kontynuacja. Wolałbym mieć kolejną część do masowego "gwałtu" bo inaczej nie potrafię nazwać mojej oglądalności poprzednich dwóch części :) ja je oglądam cały czas :) pozdrawiam tych co mają tak jak ja. Czekamy na 17 stycznia.

ocenił(a) film na 10
kafic

Nie ma szans, żeby Pasikowski nakręcił coś w stylu Vegi (tego nowego-chu....wego). To jest po prostu niemożliwe. Pasikowski tworzy KINO, Vega aktualnie tworzy gówna.

ocenił(a) film na 9
LukaszJarosz25

Oby... choć Pitbull: Ostatni pies nie powalił ...

ocenił(a) film na 7
kafic

Ja właśnie coraz mocniej przeczuwam, że to będzie coś łudząco podobnego do Ostatniego Psa, czyli będzie trochę strzelaniny, obyczajówki, dowcipu, ale nikogo raczej w fotel to nie będzie trzymać w napięciu do samego końca.
Zresztą, wystarczy porównać trailery tych dwóch filmów by znaleźć w nich coś wspólnego ...

ocenił(a) film na 7
LukaszJarosz25

Zwiastuny jakoś nie powalały . Ot kolejny poprawny akcyjniak Pasikowskiego . .Już Psy 2 były robione na siłe , ale jakoś obroniły choć jakieś logiki nie było . Spodziewam się filmu 7/10 maks

ocenił(a) film na 10
michalkuc1993

Dla mnie filmy Pasikowskiego w XXI wieku są mistrzowskie, poza Reichem.

LukaszJarosz25

Dokladnie ..klasyka post PRLu