PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=393551}
5,1 1,2 tys. ocen
5,1 10 1 1247
Psych:9
powrót do forum filmu Psych:9

film zachecal mnie opisem,lubie filmy psychologiczne ale mialem male obawy... niestety
sie potwierdzily... bylo bylo i jeszcze raz bylo.... film wtorny... przewidywalny... moze jeden
moment lepszy grozy i tyle... ogolnie film da sie obejrzec,osoby ktore nie ogladaly innych
filmow w podobnej tematyce nie beda tak zawiedzeni... wiele momentow w filmie jednak
jakbym juz widzial,w innych filmach... zjawa w monitorze kamery jak w "Klatwie", obrazy
psychodeliczne ze szpitala podobne do wielu filmow,nawet to "Halloween" Roba
Zombie, brakowalo aby dokladnie pokazano ze to ona zabijala,bo chyba nikt nie twierdzi
ze serio doktorek zabijal,ona miala niepokolei w glowie i ona byla morderca tylko
oszczedzili juz do konca sciagniecia pomyslow z innych i nie pokazali tego... z reszta po
30 minutach bylo wiadomo ze to ona...ogladalem ten film w dzien bo pewnie w nocy bym
usnol,nie ciekawil zbytnio,historia tez przesycona przez co widz nie wie co ma brac pod
uwage a co nie,doktorek,jego zabojstwo,jakas blondyna( ciekawe czy tez nie nasza
bohaterka),zjawy,wizje przed szpitalem,historia o ojcu,pokazanie jak mataka podpala
samochod co w tym dziwnego wsiadla do srodka z mala i mala ktos uratowal a matke
zostawili,niech plonie,stara jest.... film mozna ogladac z osbami ktore boja sie
horrorow,ten obejrza spokojnie
ja daje tylko 5/10
widze ze nie rozni sie to od sredniej z ocen innych widzow czyli cos w tym musi byc
wiadomo,to tylko moje spostrzezenia,kazdy inaczej moze widziec i ocenic ten film :)