Rewelacyjna komedia, przy której skręcałem się ze śmiechu. Ale to nie jest tak, że ten film jest tylko śmieszny. Napięcie tutaj też sięga zenitu i jest to naprawdę emocjonujące kino i DOBRA KOMEDIA. Horror/thriller komediowy, który mnie zarówno zaniepokoił, jak i rozśmieszył. Widać, że reżyser od początku wiedział, co chce zrobić. Rewelacyjny film. Najlepszy film w historii kina. Znajdzie się też tu trochę obrzydliwego gore oraz znakomitej gry aktorskiej. Ci ludzie zachowywali się, jakby rzeczywiście byli atakowani przez ptaki i w dodatku potrafili nas rozśmieszyć. Film za piętnaście tysięcy dolarów, a efekty są fenomenalne. Po raz pierwszy widzę tak dobrze zrobione ptaki w filmie. Zakończenie jest bardzo zaskakujące. NAJWIĘKSZY ZWROT AKCJI W HISTORII KINA. Dodatkowo pierwsza połowa to fenomenalny romans ze świetną rozpisaną dwóch bohaterach. Można też nazwać ten film świetną komedią romantyczną. Nigdy nie widziałem tak dobrej komedii romantycznej dodatkowo pomieszanej z horrorem. James Nguyen doskonale miesza gatunki i sprawia, że nie da się zaszufladkować tego arcydzieła. 100/10