Powiem krótko, efekty dobre, historia bardzo dobra tylko zaprezentowano ją w zły sposób, za dużo niewiadomych, za dużo do myślenia, a to film akcji tu ma być akcja a nie łamigłówki. Można sobie pomyśleć itp. jednak co za dużo to nie zdrowo. Przekombinowany bardzo.
film mi się podobał, ale właśnie w pewnym momencie stwierdziłam,że za dużo już tych nie wiadomych . to taki mały minusik ale też nie łatwo byłoby wszystko wyjaśnić w filmie ..
a moim skromnym zdaniem film typowo odmóżdzajacy..siadasz, ogladasz( troche nawet sie nudzisz) i zapominasz...jedyny plusik w tym wszystkim to Dakota:)
Mi tam się podoba, ponieważ dla mnie łatwo było to zrozumieć bo tyle filmów oglądnęłam, że wiem o co chodzi. W niektórych nawet wiem czasami co się wydarzy bo są przewidywalne. Ten film porostu trzeba było dokładnie oglądać. Z końca wynikało na to, ze będzie druga część ale nie jestem pewna. Jak już to będzie o tym że ta dziewczyna która miała w filmie 12 lat z tym chłopakiem uratują jej matkę (sorry, że tak piszę ale nie pamiętam imion tylko sceny zapamiętałam). I chyba się skończy na drugiej części, to tylko wie reżyser.?