PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495531}

Pustynne węże

Sand Serpents
2009
2,9 883  oceny
2,9 10 1 883
Pustynne węże
powrót do forum filmu Pustynne węże

Tragedia. Marna kopia "Wstrząsów". Film ani straszny,może smieszny, nie trzyający się logiki. Szkoda waszego czasu!!

ocenił(a) film na 3
TorcidaTiger

dzisiaj doznałam jakby deja vu :) gdy zaczynałam oglądać ten film to tak jakbym już go gdzieś widziała, no i w oka mgnieniu przypomniało mi się! tydzień temu leciały na TVP2 "Wstrząsy". Filmy bardzo podobne, jednak ... ten chłam jest do niczego. Nędzna podróbka tylko tyle, że w nowszej wersji + tandetne efekty specjalne. Nigdy więcej!!!

Lady_GaGa

Wytrzymałam 20 minut tego filmu i przełączyłam na coś innego.

użytkownik usunięty
TorcidaTiger

WIADOMO TO BADZIEWIE ŻADEN PORZĄDNY FILM !

ocenił(a) film na 3
TorcidaTiger

Kopia Wstrząsów z komputerowymi, przesadnie wyolbrzymionymi robaczkami. Nudny, liczyłem że z czegoś się pośmieję, ale nawet nie było za bardzo z czego. Żenada.. i jeszcze musieli wcisnąć 2 baby do tego "plutonu", bo jakby tego nie zrobili to by chyba się posrali, albo bali się że będą oskarżeni o seksizm. XD

ocenił(a) film na 3
TorcidaTiger

dokladnie kopia wstrzasow....

ocenił(a) film na 2
TorcidaTiger

Też mi się nasunęło skojarzenie ze Wstrząsami. Tyle, że na Wstrząsach można się trochę pośmiać, no i ten pocieszny Kevin Bacon ........
A tu to dno, porażka, żenada!!!

TorcidaTiger

poogladalem do konca... :) bo zapardzo sie ujaralem i nie mialem sily wylaczyc hehehe niezle szambo :)

TorcidaTiger

A niech ktoś zdradzi zakończenie, bo nie było mi dane obejrzeć "filmu" do końca. Był happy end? Czy tak jak w przypadku Małpy i Niedźwiedzicy, Pustynne Odkurzacze wciągnęły wszystkich?

ocenił(a) film na 9
bittersweet_

wszyscy zgineli prócz henle i tej dziewczynki.

ocenił(a) film na 3
TorcidaTiger

Kiedy zobaczyłam te robaczki, skojarzenie miałam jedno. Toż to mongolski robak śmierci. Ale nie, marines są twardzi, ale nie przedeptaliby dwóch trzecich Azji... Czyli jednak pasztuńskie robale.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mongolski_robak_%C5%9Bmierci

Nie wiem też czemu ślepe robaki reagujące jedynie na dźwięk i wibracje, z taką perfekcją pochłaniały pojedynczych, stojących nieruchomo pretorianów Talibanu?

użytkownik usunięty
Birke_La_Folle

To zasługa tego, iż w genach tych robaków było kilka procent krakena a talibowie mieli czarne piętno. Czy kogoś też zarziły rzuty granatami na miarę rekordu świata w rzucie w dal? Dalej ręko-wyrzutnio gadżeta? I nie chcę nic mówić, ale to całe rozproszenie uwagi wężo-krakeno-mongolskich-robaków było żywcem wzięte z Harrego Pottera. No przecież sami by się nie domyślili. Och, a ten Afgańczyk był mega-przystojny.

Ten film był mało polewkowy ale jeden żart był genialny.
*Dziewczyna ma problem z odpaleniem samochodu*
*Wszyscy krzyczą szybciej szybciej!*
Jeden z żołnieży do niej
- Co, ojciec cię za mało bił? Wtf?:D

hehehe nie wyłapałam tego... hmm? Może dlatego, że nie wytrzymałam i krótko oglądałam. Nie, no niezły tekst, jestem pod wrażeniem, żeby nie powiedzięć, że w szoku.

ocenił(a) film na 3

Tekst odpowiedni. Dziewczyna pochodziła z murzyńskich slumsów, dlatego odpalała samochody bez kluczyków. Mamy tam nawarstwienie patologii, więc nie dziwota, że ojciec mógł ją bić.

użytkownik usunięty
Birke_La_Folle

Rozumiem, mimo to, był to straszny suchar.

ps. Właśnie zauważyłam, że zamiast raziły napisałam 'zarziły' - najdziwniejszy błąd w moim życiu.