PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=393102}
6,6 38 tys. ocen
6,6 10 1 38400
4,9 12 krytyków
Ranczo Wilkowyje
powrót do forum filmu Ranczo Wilkowyje

Jakie wrażenia po pierwszym odcinku z nowej serii? Wielka szkoda, że juz Leon Niemczyk nie zagra Japycza :(
Osobiście myślę, że będzie pozytywnie. Mam wielką nadzieję, że serial się nie zepsuje. A Kusy oczywiście swoje fochy odstawia... Ach ci mężczyźni :) Długo tak nie wytrzyma, zobaczycie ;P

Offca_2

Generalnie pierwszy odcinek nowej serii wydawal mi sie przeładowany komicznymi scenami...co nie oznacza ,ze byly to zle sceny.Najbardziej usmialem sie jak zobaczylem nawalonego Czerepacha z peruka w rece blablajacego cos pod nosem...Boje sie tylko zeby nie zrobili z tego filmu kolejnego watpliwej jakosci serialu komediowego dla myslacych inaczej. Przerazaja mnie tez pazury ,mroczki i inne "gwiazdy" polskliej sceny, które w moim odczuciu nic dobrego do serialu nie wniosa. Serial Ranczo ma ten niepowtarzalny chilloutowy klimat polskiej wsi,gdzie zawsze swieci słonce i kwitna kwiaty ...

Offca_2

Och ten Kusy... Jak on tak może?! Ale fakt, długo już tak nie pociągnie. Fajna była scenka kiedy "przekonał" Klaudię żeby przestała być skinem i scenka z Wioletką, no i oczywiście Czerepach z butelką i peruką w garści :D "WÓJT JEST ZŁODZIEJ"!! Już się nie mogę doczekać następnego odcinka, ale oczywiście tvp schrzaniło system z video w internecie :(

silmarien

Piszecie te komentarze w złym miejscu, bo to jest film, a nie serial :)

Offca_2

mam nadzieje że film będzie równie świetny jak sam seriall...może gdyby nie wizyta rodziny to bym poszła na premiere ;(((