zero realności, idiotyczny humor i kretyńskie dialogi
3/10 za miejscami dobre aktorstwo
Ja się jak najbardziej zgadzam. Serial jest "niskich lotów", ale ten pełnometrażowy film to totalna porażka. Bezsensowny scenariusz, wykonanie i w ogóle klapa.
Kto uważa, że ten film jest denny to nie wiem chyba jest z kosmosu!
Film jest dobry jak i serial. Ja uważąm, że najlepsza polska komedia wszech czasów to trylogia Samych swoich, film Ranczo nie dorównuje jednak postawił by go przynajmniej w pierwszej 10 (biorę tu pod uwagę serial i film)
film jest słabszy od serialu ale naprawdę warto go obejrzeć i pośmiać się z pewnego kompleksu który mają nasi rodacy wobec amerykanów.
hahahahahahahahha !!!! czyli jestem plebsem :P Panie Burżuju ! :P
8/10. dziękuję. plebs ocenił xD
Kur%w#a irytują mnie ci ludzie , profesorowie oglądający wysoką sztukę się znaleźli
9\10 dzieki nastepny plebs ocenił
Film przyjemny , zabawny dobry na wieczór
łoł... no to jestem kolejną osobą, dołączającą do zaszczytnego grona plebsu ;] serial i film pełnometrażowy - rewelacja! :)
Najciekawsze, że mianem "plebsu" określają innych ludzi osoby, które same wywodzą się z nizin społecznych, i których przodkowie byli dawniej włościanami, a w najlepszym razie - mieszczanami.
Storn_w liście Twoich ULUBIONYCH Filmów widzę ... tylko, i nic ponad Amerykańskie "GNIOTY dla PLEBSU" tak żenująco udające jakąkolwiek sztukę, o jej ambitnej, nie rozrywkowej stronie nie wspominając, że ... wstydził byś się KOGOKOLWIEK pouczać, bądź nazywać PLEBSEM. Film może nie jest najwyższych lotów ale ... jest wiele ale . Nie można tak ostentacyjnie sprowadzać czegoś czegoś do zera uzasadniając 3 słowami... ... taka postawa to w najlepszym razie mentalna tragedia osobista autora %-]