PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616928}

Red 2

2013
6,8 70 tys. ocen
6,8 10 1 69522
5,6 29 krytyków
Red 2
powrót do forum filmu Red 2

większej bredni dawno nie oglądałem. to jest "film" dla ograniczonych umysłowo.

ocenił(a) film na 7
vincent__vega

a skąd takie światłe wnioski wysnułeś?

ocenił(a) film na 8
sophos

najgorzej jak ograniczeni umysłowo wypowiadają się na forach o filmie którego pewnie nie widzieli.

ocenił(a) film na 1
darknemezis666

Niestety, vincent_vega ma rację, miałem ochotę opuścić sale kinową, całkowicie nie śmieszne dialogi, świetni aktorzy błaźnią sie biorąc udział w takim filmie. Schemat filmu jest idiotycznie banalny, jako komedia nie śmieszy, jako film akcji wypada mega kiepsko, nie ma tu mowy o żadnym napięciu, czy jakis zwrotach akcji, 1/10

ocenił(a) film na 3
Fornevi

A jednak są jeszcze na filmwebie użytkownicy, którzy potrafią odróżnić koszmarną tragedię od porządnego kina ;) Patrząc na notę jaką ten film uzyskał na filmwebie wnioskuję, że kretynizm wylewający się z ekranu cieszy się dużym wzięciem wśród publiczności. To nie wróży nic dobrego na przyszłość!

Qba

nie mam pojęcia kto ocenia te filmy,ale chyba emocjonalne niedorozwoje,lub 15 latkowie..

schfyo

To dla Ciebie 15 latek to niedorozwój?? Widocznie sam jesteś niedorowzwojem e takie głupoty piperzysz.

straightlines

Obecna generacja,rozwydrzonych,tępych małoletnich gówniarzy i owszem...pewnie masz 15 lat..XD

vincent__vega

nie karmić trolla :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
vincent__vega

rodzice sa na pewno dumni z tego jak cie wychowali. minionki rozrabiaja to najslodsza i najladniejsza bajka jaka widzialem, a twoja ocena tego filmu jest przejawem bycia trollem, albo wyjatkowo spaczonego gustu filmowego.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
vincent__vega

Bo bycie dorosłym to nie bycie Vincem Vegą. Normalni dorośli potrafią docenić również kino dla dzieciaków. Ale widać masz coś małego i chcesz się dowartościować

vincent__vega

No i co z tego, że dał minionkom 10/10?? Czego to w ogóle dowodzi? Ogarnij się,

vincent__vega

zal mi cie

vincent__vega

dokładnie...dno,dna i 2 metry mułu..

ocenił(a) film na 6
vincent__vega

No to trzeba zobaczyć.

użytkownik usunięty
vincent__vega

Mi się podobał :) Obie części bardzo śmieszne , mimo że generalnie nie przepadam za takim kinem . John Malkovich wchodzący do ambasady Iranu albo próbujący powiedzieć 'wypijmy do dna ' , genialne :)

ocenił(a) film na 1
vincent__vega

w pełni się zgadzam.