PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33334}

Rekrut

The Recruit
2003
7,2 66 tys. ocen
7,2 10 1 66056
6,2 16 krytyków
Rekrut
powrót do forum filmu Rekrut

Dobry film.

ocenił(a) film na 7

Według mnie dobre sensacyjne kino. Aktorstwo średnie, no chyba tylko Farrell sie nieco wyróźniał. Muzyka jak najbardziej na plus. Ciekawa fabula, która potrafi wciągnąć. Choc miejscami fajnie się ogląda, to jednak uważam ze można bylo ten film nieco lepiej zrobić.
Moja ulubiona scena to ta gdy James ucieka z dworca :D:D
Podsumowując - dobre kino sensacyjne

7/10

ocenił(a) film na 8
kAMSON

,, Aktorstwo średnie, no chyba tylko Farrell"
Chyba,że nie grał w tym filmie Al Pacino,ale o ile pamiętam to grał i robił to świetnie.

ocenił(a) film na 7
kAMSON

ok ja uważasz, ale według mnie Pacino nie byl już tak przekonujący jak za dawnych lat. pOZDRAWIAM

kAMSON

Świetna, na początku pomotana fabuła, i jak zwykle wspaniała gra Ala Pacino. Colin Farrell zagrał tylko poprawnie, ale zbyt drętwo. Dobrze zobaczyć taki film od czasu do czasu.

ocenił(a) film na 5
kAMSON

Pacino to jedyna zlaeta tego filmu. Grał jak zawsze błyskowtliwie. Farrel zagrał niezle powiedzmy. A fabuła taka sobie.Przecietne kino sesnsacyjne.

ocenił(a) film na 8
kAMSON

Mi się film bardzo podobał świetna gra aktorska zarówno Pacino jak i Farella o którym po tym filmie zmieniłem diametralnie zdanie. Najlepszy początek filmu i całe to szkolenie na farmie i zaskakujące zakończenie. Rewelacyjne kino akcji dla tych u których nie musi paść ponad setka trupów. Moja ocena 9/10.

Rimmi87

Doskonała gra Pacino oraz dość niezła Farrella. Dostałem od tego filmu to czego się spodziewałem. Fabuła bardzo zagmatwana przez co czyni ten film nieprzewidywalnym. 9/10