PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442627}
6,6 2,8 tys. ocen
6,6 10 1 2779
7,0 2 krytyków
Repo! The Genetic Opera
powrót do forum filmu Repo! The Genetic Opera

Co to jest?!

ocenił(a) film na 1

Jeszcze nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się komentować filmu którego wcześniej w całości nie widziałem, ale w tym przypadku zrobię sobie wyjątek i spytam: Co to k***a jest?! Jakaś hybryda musicalu z horrorem (już to widzę jak straszy), Paris Hilton i beznadziejna muzyka (z tego co widziałem na YT). Dzisiaj im większe gówno, tym lepiej się sprzeda. Z całym szacunkiem dla wielbicieli tego "arcydzieła", ale współczuję Wam gustu.

xoixoi

Współczuję Twojej rodzinie. Jesteś bardzo, ale to bardzo inteligentny, że oceniasz film przed obejrzeniem. Słów brak, że żyjesz w tym kraju. przykro mi, Polsko, że po Twojej ziemi kroczy człowiek-pół-debil.
Skąd wiesz jaki to będzie film przed obejrzeniem go? Żal mi Ciebie.
Stwarzasz pozory człowieka rozumnego. Niestety to tylko pozory.

Żal mi Ciebie i pozdrawiam innych.

ocenił(a) film na 1
CupOfCoffee

Kolego - dwie rzeczy. Po pierwsze: moja ocena nie jest kwestią inteligencji, lecz gustu. A po drugie - na YouTube widziałem wystarczająco, by ocenić iż nie jest to ten rodzaj rozrywki jaki preferuję. A mówiąc dosadniej - że jest to sztuczne i kiczowate gówno jakich mało.

Aha, i mojej rodzinie nie masz co współczuć - myślę że jest ze mnie dumna, ale Ty, mając zapewne kompleksy niekochanego i wciąż pomijanego dziecka chyba nie wiesz jak to jest..

Chciałbym jeszcze, żebyś coś mi wyjaśnił, mianowicie powtórzyłeś dwa razy sformułowanie "Żal mi Ciebie" mimo że wcześniej nazwałeś mnie pół-debilem i ogółem mówiąc obrażałeś moją osobę. Więc jak to w końcu jest, współczujesz mi czy mnie nienawidzisz? Bo nie wiem. Chyba że jesteś tak rozchwiany emocjonalnie, że i to, i to. Może nawet nie widzisz w tym sprzeczności, skoro twoim motto jest fragment któregoś "dzieła" pseudofilozofa i grafomana Paulo Coelho. Przepraszam, "Paulo Cohello".

A tak serio, to nie znoszę osobników, którzy nie mają szacunku do innych. Popatrz na swoją wypowiedź, zobacz ile jest w niej rzeczowych argumentów a ile wyzwisk i docinek pod moim adresem. Gdybyś powiedział mi w twarz to co napisałeś, dostałbyś taki wpi****l że hej, bo nie opanowałbym się, oj nie. Ciesz się więc bratku, że masz internet, gdzie możesz dalej bezkarnie obrażać innych, bo inaczej to cienko by z Tobą było, oj cienko..

xoixoi

Kolego zastanów się, oceniasz film po obejrzeniu trailera. Jest to szczeniackie i żałuję, że wdałem sie z Tobą w dyskusję.

Oczywiście, jesteś lepszym pisarzem od Paulo Cohello. Daruj sobie, dokształć się i wtedy porozmawiamy.

Niestety, ale prawda w oczy kole. Napisałem samą prawdę. Uznaję Cię za człowieka takiego, jakiego opisałem wyżej.

Nigdy nie zrozumiem, jak można oceniać film przed obejrzeniem go. Ty chyba jesteś wróżbitą, co? Oceniasz film przed obejrzeniem go. Tak trzymaj! Mam nadzieję, że ktoś Ciebie też oceni przed poznaniem i będziesz miał nauczkę, że pozory jednak mylą.

ocenił(a) film na 1
CupOfCoffee

"Kolego zastanów się, oceniasz film po obejrzeniu trailera. Jest to szczeniackie i żałuję, że wdałem sie z Tobą w dyskusję."

Niby dlaczego jest to szczeniackie? Na youtube są nie tylko trailery, ale i fragmenty samego filmu i doskonale widać że to komercyjny szit, no to dlaczego nie ocenić na tyle na ile komercyjne szity zasługują?

"Oczywiście, jesteś lepszym pisarzem od Paulo Cohello. Daruj sobie, dokształć się i wtedy porozmawiamy."

Czy muszę być pisarzem żeby kwestionować czyjąś twórczość? A tak a propos mojego wykształcenia, to jestem na V roku filozofii - specjalność: logika.

"Nigdy nie zrozumiem, jak można oceniać film przed obejrzeniem go. Ty chyba jesteś wróżbitą, co?"

Pisałem już że materiały dostępne na YouTube ze spokojnym sercem i bez żadnych dylematów moralnych pozwalają mi na postawienie 1/10. Nie jest to jasnowidzenie, lecz zniesmaczenie fragmentami dostępnymi w sieci. Mam wolną wolę i jej użyłem. A to, że Ciebie najwyraźniej boli, że w jakimś rankingu filmów to gówno będzie na niższej pozycji, to już mnie nie obchodzi. Nara.

ocenił(a) film na 7
xoixoi

Nie interesuje Cie ten film to daj mu święty spokój. Komercyjny szit to raczej nie jest,bo repo!the genetic opera powstało prawie 10 lat temu i od tego czasu twórcy przedstawienia (bo na początku to było tylko przedstawienie) pracowali nad repo!,pokazywali w teatrze i wyprówali sobie żyły żeby cokolwiek udało im sie dalej robić z repo. Wiec jesli nie lubisz tego typu rzeczy to daj im święty spokój,bo to nie jest kolejny filmik napisany w 5 minut zeby tylko kase zbierac,tylko cos co ludzie tworzyli z pasją przez 10 lat. A to że muzyka Ci nie pasuje,czy może zbyt wulgarne czy może Paris Hilton która ma tam małą rólke,czy może bla bla bla (zawsze cos sie znajdzie zeby sie przyczepić) to nie jest powód żeby obrażać innych którzy ten film uwielbiają. A więc skoro według Ciebie ten film nie jest wart uwagi,to mu jej nie poświęcaj;) pozdrawiam

xoixoi

Wspaniali jestescie. Kochani-nikochani, z kompleksami-bez kompreksow. Oby tak dalej!

xoixoi

Kolega mojego kolegi jest moim kolegą :)