PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 685 tys. ocen
7,8 10 1 685398
7,6 65 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

10/10

ocenił(a) film na 7

Film naprawdę mocny i poruszający.Ci co są za legalizacją narkotyków to niech sami żyją w swym gównianym swiecie i niech nie wmawiają innym że narkotyki są ok.W tym filmie wiele jest prawdy z życia narkomanów szczególnie w kwestii ile człowiek może stracić człowieczenstwa byle by się naćpać.Legalizacji narkotyków stanowcze nie!!!!powiem wam wiecej mam 24 lata i nigdy nie brałem i nie wezmę bo chce żyć w swiecie bez rózowych okularów i tyle.

użytkownik usunięty
Kareivis

nie nakręcaj się

ocenił(a) film na 4
Kareivis

Czasem jest tak że to dopiero narkotyk, zdejmuje nam różowe okulary.

użytkownik usunięty
vince25xx

łał... sam to wymyśliłeś?

ocenił(a) film na 4

no przecież nie ty !

ocenił(a) film na 9
Kareivis

Z legalizacją nie chodzi o sam fakt ćpania, ale o z góry narzucane ograniczenia i decydowanie przez władze co jest dla nas lepsze.
Zresztą, kto chce brać ten już bierze. Nie jest tak, że po legalizacji od razu wszyscy pobiegną do dilerów - wręcz przeciwnie. To zakazany owoc jest smaczniejszy.
Poczytaj o skutkach dekryminalizacji narkotyków w Portugalii.

Swoją drogą nie powinieneś postrzegać świata jedynie w czarnych i białych barwach.

ocenił(a) film na 8
Kareivis

A ja tu dodam, że narkomanów trochę poznałem i nie szanuje do dziś ! Lecz narkotyk w małej ilości na pewno nie szkodzi, jak i inne nałogi na tym świecie ;) Film zaś pokazuje większości takich przypadków i nie oszukuje nikogo :D Pozdrawiam