PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684396
7,6 78 krytyków

Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Strasznie mnie nudził ten film... prawie na nim zasypiałam !!
Najgorszy film m. in o narkotykach jaki oglądałam !!!!!!!

sweet_girl__

I po co się tak wydzierasz? Podobno każdy wykrzyknik powyżej trzech, to -5 punktów z IQ...

sweet_girl__

wiem o co Ci chodzi, chcesz zwrócić na siebie uwagę, wkurzyć kilka osób. Ne wiem ,jak ten film mógł kogoś nudzić, ale trudno, niektórzy już są tacy. Ale dlaczego uważasz że ten film jest najgorszy ze wszystkich filmów o narkotykach. Może jakieś argumenty?

sweet_girl__

Własnie, może jakieś argumenty?? A może nie zrozumiałaś??

sweet_girl__

już większymi literami się nie dało...i więcej wykrzykników się nie zmieściło? to tylko potwierdza pewne słowa....niektórzy ludzie nadmiarem ekspresji pokrywają braki w inteligencji...a czemu tak uważam? nie dlatego,że film ci się nie podobał.
nie lubię krzykliwych demagogów-tak po prostu. :D

sweet_girl__

Tak. A teraz "zarzuć pixę" i jedź na wioskową dyskotekę pobujać się w rytmach plastikowych transów.

Bez pozdrowień.

Craig

nie rozumiem...jak moze ten film nudzic...ja sam po jego obejrzeniu przez godzine dojsc do siebie nie moglem i balem sie zblizac do szafki z lekarstwami :) :P widac skoro ty na nim zasypiasz to musisz byc bardzo twardym i mocno juz doswiadczonym przez zycie czlowiekiem i takie sceny nie robia na tobie wrazenia...no i ekspertem filmowym tez musisz byc napewno :]

sweet_girl__

Wg. mnie to jeden z najbardziej niesamowitych filmów w całej historii kinematografii. Po obejrzenie "Requiem for a dream" czuje się psychicznie wykończona, a podczas oglądania przez cały film ciarki "chodzą" mi po plecach. Nawet jeżeli nie zruzumiałeś tego filmu -bo tylko takie usprawiedliwienie znajduję (spróbuj za kilka lat może wtedy)- powinieneś docenić genialną muzykę i bardzo dobra zdjęcia.Tylko tyle.

exclamation

Oj ludzie ludzie, taka prymitywna prowokacja, a wy jak zwykle odpowiadacie. Jak ktoś założy wątek - i chce podsykutować na temat filmu to sie nikt nie wpisze, ale takiemu prostokowi pisać przestać nie możecie - I co wam z tego? Przecież on nawet nie odpowiada na wasze argumenty...