Zdecydowanie jest to film dla głupszej częsci młodzieży, cała historyjka jest naiwna, tandetna z przewidywalnym zakończeniem okraszonym muzyka beznadziejną, wpadająca w ucho muzyką
Ooo witaj CordellWalker to znowu ty jak miło widzę,że wziąłeś się za krytykowanie kolejnego filmu.Najpierw był forrest teraz requiem ,który będzie następny ? Zaplanowałeś już sobie listę wszystkich filmów po których masz zamiar sie przejechać ?
Słodki listopad 10
Szkoła uczuć 10
Pamiętnik 10
Harry Potter i Komnata Tajemnic 10
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I 10
Harry Potter i Zakon Feniksa 10
Herkules 10
człowiek żal mi ciebie, twój profil dyskwalifikuje cię do jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji
-> do Wszechświata jako całości: Dla mnie "Requiem dla snu" stanowi pewną formę hiperboli, którą nie każdy musi rozumieć / akceptować / lubić. Każdy natomiast ma do tego prawo i to nie znaczy, że jest głupi. Wszystko zależy od interpretacji i - tak mi się przynajmniej wydaje - skłonności empatycznych. :)
-> do CordellWalkera: Trololololo! :D
kwestia gustu historia może naiwna ale doskonale zrealizowana
z naprawdę fantastyczną kreacją ellen burstyn
Doskonale zrealizowana? Głupi jesteś
Elementy takie jak: Reżyseria, Montaż, Scenografia, Dźwięk stoją tu na bardzo średnim poziomie natomiast kreacja ellen burstyn też niewybijająca się ponad przeciętność
ja, mhm
naprawdę czy jako dewaluator możesz spojrzeć na siebie albo wogule poszerzyć horyzonty
"tylko ja mam rację i każdy kto myśl inaczej jest deblem"?
żal mi takich ludzi