leci przy reklamie tej gazety "Dziennik"? Nie wiem, co to ma obrazować- tragedie tego brukowca, czy może jego płyty i inne dodatki? Powagę sytuacji? Wiadomo z czym sie kojarzy ten motyw muzyczny. Z Requiem. To według mnie bez sensu, aby takie głupoty prezentować na tak monumenalnym i patetycznym (w tym wypadku) tle.
Ja jakoś nie zauważyłam żeby w tej reklamie leciała muza z "requiem dla snu"... musze oglądać więcej telewizji! :P
Ale jeżeli to prawda to rzeczywiście nie powinni dawać takiej zarąbistej muzy do jakiejś durnej gazety...
pozdro!
poprawka - to NIE jest muzyka z filmu - Przecież Requiem dla snu, t utwór Mozarta, więc nie widzę problemu. Tak samo przy trailerze do "W stronę słońca" leci requiem. Pozdrawiam.
Cholera - racja. Nie wiem czemu miałem takie przekonanie. Chyba miałem to ściągnięte z internetu z takim przypisem. Sorry za wprowadzanie w błąd. Pozdrawiam
Jak to zobaczyłam to sie tak wnerwiłam. Kurde taka za*ebista muzyka do ajkiegoś "Dziennika". No własnie co ona ma obrazować?
Również zauważyłam :) Ale nie odebrałam tego jak jakieś poniżenie, choć rzeczywiście troche to dziwne. Przypomniał mi się film i postanowiłam obejrzeć jeszcze raz.
Hehe i wlasnie w taki sposob znowu trafilem na stronke z filmem :)
To nie pierwszy raz wykozystywana jest ta melodia w telewizji...
trochę dziwne to wykorzystanie, ale wiem, że na Eurosport podczas reklam w tle leciał ten motyw. zresztą łyżwiarze bardzo często w tym sezonie wykorzystywali muzykę z "Requiem..."
Przy Dzienniku tej muzyki nie zauważyłam, natomiast pamiętam ją z jednego z trailerów Dwóch Wież.
No bo przeciez reklamy to powazna tworczosc filmowa i napewno wszyscy zwracaja tam uwage na sciezke dzwiekowa zarowno tak jak na gre aktorska.
Skandal.
A właśnie. Zna ktoś może tytuł tego kawałka ?
Bo jak go usłyszałam, go w telewizji to od razu przeszedł mnie dreszcz.
Jak pomyślałam sobie o końcu tego filmu. boosz. tragedia ..
ale nie schodze z tematu x]].
Kto zna tytuł tego kawałka niech pisze x) z góry thx za info.
o. dzięki bardzo za tytuł xDD
btw. co sądzicie o tym kawałku ? xP Nie przechodzi Was dreszcz jak tego słuchacie ?
niestety już nie....jak się słuchało tego non stop przez kilka tygodni... :/ ale Kronos Quartet jest świetny
kawalek genialny :) ale do tej reklamy to srednio pasuje, ale np genialnie wykorzystany byl przez eurosport pare miesiecy temu :)
dla mnie kawałek godny podziwu .. ma taki klimat, że szooking xDD
i do tego idealnie dopasowany do końca filmu .. tragicznego końca ..
Moim zdaniem do tego 'kawałka' filmu też idealnie pasuje.
Chociaż nie umywa sie z dopasowaniem do końca filmu w Reqiem x)