PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684396
7,6 78 krytyków

Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Następny amerykanski pseudo ambitny gniot.

pseudo-ambitny?
Dobrze, rozumiem że film Ci się mógł nie podobać ale to chyba nie jest powód żeby go zaraz klasyfikować do ameryykańskich pseudo ambitnych gniotów....dziwne że film tak poruszający nie wywołał u Ciebie ani jednej pozytywnej emocji,powinien. a gniota to chyba nie widziałeś/łaś....nie zgadzam się, ale oczywiście masz prawo do własnego zdania....pozdrawiam.

też jestem twojej myśli ten film jest poprostu the best .. i nikt nie ma prawa obrażac tego filmu.. bo on porusza wiele zeczy... my dzieci z dworca zoo w porównaniu do tego jest do dupy a też czytałąmi wiem tez że ta ksiazka jest bardzo fajna... i ty bys nigdy nie zrobiła tego fimu bo predziej bys sie zesrałą

Jeśli tak piszesz to chyba jestes niedorozwiniety. Film naprawdę mnie poruszył, ma trudną tematykę, ale trafia w człowieka. Po obejrzeniu postanowiłem nigdy nie próbować narkotyków. Świetnie pokazuje co sie z człowiekiem dzieje.
Naprawdę polecam wszystkim, którzy myslą o narkotykach i osobom bardziej wymagajacym od filmu

rozumiem ze film mógł się nie podobać za bardzo... ale chyba tylko osobom po osiemdziesiątym roku życia... nie znasz sie... pozdrówka:)

ty jestes gnotem. nie zrozumiales\as przeslania tego filmu!!

hehe rozbawiles mnie. Dla malkonenta kazdy niezrozumialy film, ktory przerasta go intelektualnie, bedzie tylko "pseuda ambitny".
Skoro za taki film uwazasz "Requiem..." to moze podasz chociazby jeden przyklad naprawde ambitnego filmu (SpiderMan?)
Pozdrawiam i zapraszam do kina na "Rogate ranczo"
Dżizzz...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
vampirella001

Jeśli ktoś stwierdził, że film jest o niczym to OK. Miał do tego prawo. Bo nie było raczej nic wulgarnego w jego/jej wyrażeniu opini. Za to Ty mogłabyś wykazać się większą kulturą języka. T
rochę szacunku dla opini innych.

Kolejna anonimowa, pseuda inteligentna wypowiedz.

Kolejna anonimowa, pseudo inteligentna wypowiedz.

hehh

Szefie a oglądałeś Włóczęge lub Gdy zapada zmrok?? To są gnioty!
:p
Niszczysz dobre pojęcie słowa gniot!

Komu sie ten film nie podobał jest zwykłym tępakiem i bezmózgowcem. Jeden z najlepszych obrazów jaki ostatnio widziałem. A Ci, którym sie on nie podobał pewnie czekają na sequel Titanica....

Postawmy sprawe jasno. Film moze sie nie podobac, ale nie nalezy go nazywac gniotem. Hasla "pseudo ambitny" nie skomentuje, bo moim skromnym zdaniem sam fakt, iz jest to kino niezalezne swiadczy o tym, ze jest to film "ambitny", bo z zalozenia trafia do ograniczonego grona odbiorców. A to, ze nie trafil do Ciebie swiadczy o tym najlepiej(chociazby dlatego, ze twoja wypowiedz jest maloambitna).
Zreszta tY nawet nie potrafisz sie podpisac.

nie no!!jak tak można?? najlepszy film jaki widziałam !!sama jesteś gniotem i wogóle idź sobie pooglądać pokemony albo księżniczkę Sisi,może to dla ciebie są ambitne rzeczy!! gwiazdeczka!! jakby co to 3823151-to moje gg,pogadaj sobie ze mną,może ci powiem co jest ambitne....

Już nie będę pisał żebyś obejrzał/a sobie Titanica, czy Harego P,
bo pewnie widziałeś/aś.

Nie wiesz czym jest po prostu dobru film i nie zgadzam się z tym
że masz prawo do swojego zdania w temacie filmów, jeżeli nazywasz Requiem gniotem.

Ja czekam tylko na następny taki film!

Tomek - WWA

Ludzie nie ponizajcie sie! Tak obserwuje te wszystkie wypowiedzi i dochodze do wniosku, ze autor tej dyskusji osiagnal to, co chcial osiagnac- czyli Wasze zainteresowanie. Trzeba przyznac, ze udalo mu sie to w 100% bo wszyscy sie napuszyli jakby nie wiadomo co zostalo powiedziane. Rozumiem jeszcze, gdyby ktos napisal obszerna, krytykujaca "Requiem..." wypowiedz, ktora mialaby jakis cien argumentow, ale tO? nie badzcie smieszni. Gosciu zatytulowal post "Film o niczym" i nawet nie potrafil rozwinac tego tematu. Wasze klawiatury nie sa tego warte.

Ps. a tY gniocie sie lepiej tutaj wiecej nie pokazuj, bo w malo ambitny sposob zostaniesz zjechany ponownie :P

Fei

o! wiec widze , ze ciebie tez tutaj zblaznili.., no niestety - ludzie tacy sa..., ale prawde mowiac zgadzam sie z toba..- ten film to gniot...pozdro!

Haha, dawno się tak nie uśmiałem Shaka:)
Jesteś głupsza niż myślałem :D
Nie mam słów więc najlepiej zacytuje twoje własne komentarze (obydwa napisane tego samego dnia) :

„kazdy ma swoj gust, kazdy lubi to coi sie mu podoba. po prostu nie mam juz slow zeby cokolwiek jeszcze napisac.., po tych waszych wypowiedziach domyslam sie , ze zrozumieliscie moja wypowiedz na temat RDS, jako nie wiem jak sie to po polsku nazywa..ee.jakies przymuszenie do nielubiania tego filmu. (UWAGA! Przyp. Feia)
---ja nie powiedzialam , ze nie lubie tego filmu i niechce o nim slyszec - nic z tych rzeczy. po prostu nie uwazam go za taki sduper wystrzalowy, ze normalnie moge na niego patrzec 24h/dobe. i to wszystko.na prawde nie wiem jak to wyrazic , zebyscie zrozumieli.”(-------

„o! wiec widze , ze ciebie tez tutaj zblaznili.., no niestety - ludzie tacy sa..., ale prawde mowiac zgadzam sie z toba..- ten film to gniot...pozdro!”

Śmiechu warte.
Idź lepiej posłuchaj sobie „Whenever, wherever” i nie staraj się więcej udawać inteligentnej bo ewidentnie Ci to nie wychodzi.

Jak można takie arcydzieło nazwać gniotem??? Najpierw dorośnij, a potem obejrzyj sobie jeszcze raz...

izziss

nie wiem na jakiej podstawie oceniacie ze ten film to arcydzieło.
cocnieco w życiu obejrzałałam, ale nie poważyłabym sie oceniać czy coś jest arcydziełem czy nie.
Ten film obejrzałam 3 razy.
Pierwszy w kinie. Wyszłam nieprzytomna.
2-gi i 3-ci płakałam jakby mnie ktoś mocno skrzywdził.
Mogę tylko powiedzieć że dla mnie dobry film to ten który wyrywa mi wątrobę. Jak sęp Prometeuszowi.
To dokładnie to uczucie.
Rozrywa mnie zawsze gdy go oglądam.
I jak dla mnie na tym polega jego siła. Ale nie każdy lubi ekstrema.
I nie dopieprzajcie tym którzy żyją pod kloszem.
Oni tego nie poczują.
pozdrówka
Jak chcecie pogadać o tym filmie to zapraszam na gg - 3789703

zalezy do kogo to jest skierowane, wiesz...

Może dlatego że było w nim pościgów, akcji i durnego zabjania

Ludzie, opamiętajcie się. Toż to słabej jakości prowokacja a wy już tutaj inkwizycję użądzacie. Jeśli na pierwszy rzut oka widać z kim mamy do czynienia to po jaką chol... marnujecie czas na pisanie odpowiedzi? Pozdrawiam.

..................nie panimaju........ :(((((((( ............

Świetny film. Szczególnie ciekawe losy matki, która straszni epragni edostac się do ulubionego ptogramy telewizyjnego.

Jesteście bandą kretynów! Ktoś napisał własne zdanie, a Wy robicie z tego forum Onetu. To wasz poziom jest poniżej czegokolwiek!

sama jesteś bandytką kretynko:D nasz poziom wcale nie jest poniżej czegokolwiek tylko powyżej :] i nie wyskakuj z takimi tekstami bo głupia jestes i tyle...gwiazdeczka (3823151)

łooo...jaka jazda...widac my ambitni ,ambitnie popieramy swoje...ja tam nawet lubie tego smroda:D co do marnowania klawiatury... to niech sie troche posciera...ja się lubie kłócic:D:D

łoooooo.....zapomniałam się podpisać.... to rózowe jest moje:] gwiazdeczka(3823151)

Ludzie, co wy to robicie. To pewnie kolejny z tych któzy lubią zrobić małą aferę na forum. On nawet tego pewnie nei widział. Zresztą - jesl itak cwany to enich się ujawni.

Badzmy wyrozumiali dla fanow brazylijskich seriali.

saper83

Dla takich debili nie ma wyrozumialosci....Gniotem nazwac ten film mogl tylko czlowiek ktory albo ma nasrane welbie albo ogladal go w chinskiej wersjii jezykowej z klapkami na oczach....

Gniot? Film o niczym? Pseudo-ambitny?

Brak mi słów gdy czytam coś takiego...

______CraveN______

hmmm:] brakło mnie truszki a tu nuda:] nic się nie dzieje:] pozdrawiam wszystkich fanów i antyfanów Requsia(lol) ale bardziej fanów:D

gwiazdeczka(3823151)

no prosze niezla dysputa sie tu odbywala.szkoda ze wczesniej nie wstapilem.krutko i zwiezle: dla mnie film zdecydowanie zajebisty.
pozdro

P.S.wszyscy fani zasuwac do kioskow i kupowac magazyn Film.Reqiuem na DVD za 9.90zl!!!!!!!!!!!!!

Mrogu

Chyba głupi jesteś !!! Ten film zmienił moje życie !!!