Równie dobrze mógłby być puszczany w szkołach na lekcjach jak i w przedszkolach jako
przestroga dla dzieciaków. Spodziewałem się lepszego zakończenia ale jaki widać twórcy
postawili na "historyjkę z morałem"
film jest ok;) ja bym miała ewentualnie taki pomysł na niego:Znajomi próbują wciągnąć Harrego w dragi, po pierwszej działce doznaje on wizji , albo ma sen [którego treść to akcja całego filmu wraz z zakończeniem] wtedy budzi się , zdaje sobie sprawe, że jeszcze nie jest za późno i wszystko może naprawić.. coś w stylu opowieści wigilijnej;) oczywiście widz nie wie że to sen, dowiaduje sie na końcu;)
banał, po przekaz tego filmu jest banalny i oczywisty. Widz oglądając ten film nic nowego nie wyniesie, bo to że narkotyki są złe to już chyba każdy wie
Jared i cpanie ? nie.. :P przeciez on nawet nie pije i dobrze ;P A film super :D polecam ;D
no ja mam nadzieje:D jeszcze zbrzydla by od tego ta śliczna buzia:D:D ale w świecie rocka ciężko sie chyba przed tym uchronić:(
Oczywiście zależy jakie - bo na przykład marihuana jest mniej groźna choćby od papierosów(swoją drogą - absurd, że w Polsce za narkotyk nie są uważane).
I jeszcze chciałam dodać, że ten film jest piękny właśnie ze względu na swoją prostotę!
W pruderyjnej i konserwatywnej Polsce nie ma miejsca na dyskusję o narkotykach czy wprowadzeniu fachowych lekcji wychowania seksualnego w szkołach -w tym kraju takie problemy nie istnieją. Wszystko tu zamiatane jest pod dywan. Szkoły nie emitowałaby tego typu filmu,z uwagi na nierealność obrazu.,oczywiście według grona pedagogicznego ;] Autor postu pisze tak jakby nigdy nie chodził do polskiej szkoły.
zgadzam się z Tobą!
W tym kraju nic się nie dzieje.
Jedyne o czym są w stanie pomyśleć to szafki dla.. pierwszoklasistów (którzy mają 3 książki ;x )