PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684257
7,6 75 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

Skandal! Ten film powinien lecieć o 20.00 jako megahit!

ocenił(a) film na 9
tomasz_user

Powinien, ale nigdy chyba nie leciał o 20.00 na Polsacie i to już się chyba nie zmieni ; ) Ten film też nie jest dla wszystkich, więc pewnie dlatego puszczają go o tej godzinie. Ważne, że leci ; ) Będę mogła go po raz setny obejrzeć ; )

patyczka

i jeszcze niby z czerwonym znaczkiem. ostatnio leciał "Sliver"- erotyk, na tvn-ie o 21.05. Każdy powinien zobaczyć te arcydzieło, a ta godzina jest za późna

ocenił(a) film na 9
tomasz_user

z tego co się orientuję, to bardzo dużo osób widziało ten film. przynajmniej wszyscy z mojego otoczenia. film powinien lecieć trochę wcześniej, bo może czegoś niektórych nauczyć. chociażby, że narkotyki to nie jest rozwiązanie problemów. papierosy też narkotyki, a dzieci w wieku 12 lat sięgają po nie dla szpanu.i co później z tego mają ? no właśnie, dlatego warto obejrzeć ten film. daje naprawdę porządnego kopa ( przynajmniej tak było w moim przypadku ).

pozdrawiam ; )

patyczka

bardzo dużo osób widziało ten film ale większość chciałaby go zobaczyć kolejny raz.

ocenił(a) film na 9
tomasz_user

Polsat już pare razy puszczał ten film, oczywiście o tej samej porze. Widziałam go już kilka razy, ale na pewno zaczekam dziś do dwónastej, najgorsze będą te 15-20 minutowe reklamy... trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość;)

użytkownik usunięty
bubble_2

Niestety trochę późno, ale dla takiego filmu warto czekać!

ocenił(a) film na 10

Ja mam ten film na dvd, ale jak nie usne to nie omieszkam go zobaczyc w tv po raz chyba setny ;] Niech sie nikt nie ludzi, ze to kiedykolwiek poleci w pasmie typu 'megahit' - tam sie emituje filmy, ktore zazwyczaj nie wymagaja od widza zbytniego myslenia, sa 'zapchaj dziura', poza tym te 'megahity' ciagle sa powtarzane...

ocenił(a) film na 9
MethQueen

Ja jeszcze żyje, więc może dotrwam do filmu : D Ale na reklamach to już chyba usne ! szczególnie na reklamach na Polsacie...