Kiedy 'Requiem..' lecialo na polsacie ostatnio tak pozno w nocy, ogladajac nie po raz pierwszy, pewien szczegol zwrocil moja uwage. Kiedy Harry i jego kolega wiezie telewizor po takim molo i w tle widzimy cos w rodzaju wesolego miasteczka.. czy to jest to samo molo, ktore mozemy obserwowac w klipie 30STM 'Kings & Queens'? ;-) Szczegolnie takie same wydaja sie diableskie mlyny ;)))
Czy ktos jest na tyle stukniety by takze to zauwazyc? ;-)))
Pozdrawiam :)
hmm ja ogladałam ten film dość dawno. ale moge Ci tylko pogratulować spostrzegawczości. widze ze jest paru ludzi u nas w kraju które słuchają 30 stm. :). ale polecam z tego albumu THIS IS WAR.
tak to to samo wesołe miasteczko . ja też gratuluje spostrzegawczości :D
30stm to genialny zespól , uwielbiam głos Jareda Leto <3
myślę,ze Jared ma sentyment do tego filmu :) to była chyba jego najlepsza praca aktorska :) inne jego filmy też są fajne,ale moim ulubionym pozostaje jednak 'Requiem for a Dream ' .
Dzieki, ale jednak nie mialam racji ;-)) Poszperalam troche i okazalo sie ze klip i film krecone byly w dwoch roznych miejscach :) Teledysk byl krecony w LA, natomiast film byl krecony w Brighton Beach/Coney Island/Brooklyn/New York :) Miejsca te jadnakze wygladaja prawie identycznie co, jak widac, mnie zmylilo ;-)
A co do plyty This is war to uwielbiam 'Hurricane' z Kanye ;-)
Pozdrawiam!