Oglądnęłam przed chwilą ten film. Nie wiem co powiedzieć. Brak słów by opisać ten film. Jestem w szoku, wryło mnie w fotel, zaschło w gardle, mam ciarki na całym ciele i łzy w oczach. To najlepsza ekranizacja jaką miałam okazję zobaczyć. Fenomenalna gra aktorów, wspaniała poruszająca muzyka, rewelacyjne zdjęcia, ujęcia. Wielkie brawa dla reżysera. Film jest znakomity, poruszający, pełen emocji, wzruszający, przejmujący, ale przede wszystkim prawdziwy i głęboki. Zatkało mnie... Film wszedł mi pod psychikę, co nigdy mi sięn ie zdaża( jeszcze w "Podaj dalej").
DAj spokoj, .... bez przesady film jest wykrecony , ale nie az tak. ja bym go nazwał fajny inaczej , mi sie nie podobał
Astrid ma racje. Film jedt PRAWIE genialny. Pod koniec filmu opadła mi szczena (a wierzcie mi że podczes oglądania niewielu filmów doznałem tego) i jeszcze przez 10 minut siedziałem przed zgaszonym TV i myślałem o REQUIEM. Znakomita muzyka. Powiem to jeszcze raz :ZNAKOMITA MUZYKA. Zakończenie porównywalnie perfekcyjne jak w "Pile". POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM i jeszcze raz POLECAM!!!!!!!!!!!!!!