No może i piątek ale jak się wstaje cały tydzień o 6.00 to trudno wytrzymać do 24.05. ;p Może oglądne go, wcześniej leci "Koszmar minionego lata" jak mnie ten film nie zanudzi i nie zasne na nim, to oglądne też "Requiem dla snu" a musze przyznać, że bardzo mnie ten film ciekawi, strasznie go wszyscy chwalą no i chce się przekonać czy słusznie...
no kurcze, fatalna godzina... caly tydzien chodzilam pozno spac to teraz chcialam wczesniej, ale film kusi i kusi i nie wiem co zrobic;p
Nic się nie poradzi na to że najlepsze filmy lecą po 24, jeśli wcześniej trzeba puścić szereg seriali z mroczkami i innymi "gwiazdami"
Ktoś wie, co znaczy "Edited Version"? Skrócona, rozszerzona, o co chodzi? Bo taka leci na Polsacie teraz
właśnie też się zastanawiam..
może jeszcze na tyle dobrze pamiętam divx że znajdę różnice
ale jedno chcę sprawdzić na pewno: brat po obejrzeniu mówił mi, że matka w swojej schizie widzi w kółko ten sam fragment teleturnieju, a nie po prostu teleturniej. mam zamiar temu się przyjrzeć.
już wiem, co to edited. wikipedia podaje: skrócona scena seksualna, aby umożliwić rozpowszechnianie z mniej restrykcyjnym limitem wiekowym. z kontekstu artykułu wynika, że chodzi o scenę "ass-to-ass".
Jeśli to prawda to szkoda - film tak czy siak idzie w nocy a ta scena jest bardzo ważna dla wątku Harry'ego i Marion...
Film naprawdę psychologiczny. Ludzie oczekujący w tym filmie "oczywistości" będą strasznie zawiedzeni.
faktycznie nie bylo tej sceny pokazanej. znaczy sie tego jak sie pupami zderzaly ;)
Kumuś by dopiero odwaliło, gdyby puszczał go o normalnej godzinie. Sorry, ale jak dla mnie to ten film się nie nadaje dla większości 18-latków, a co dopiero młodszych.
Dlaczego nie ? Bo jest w nim pokazane prawdziwe życie wielu ludzi z problemami ?
Myślę, że jakby dzieciaki zobaczyły ten film i zabrudziły nieco majtasy, to by im nie zaszkodziło, może nawet pomogło, gdyby kiedyś mieli ochotę wstrzyknąć sobie małe co nieco.