PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9136}

Requiem dla snu

Requiem for a Dream
2000
7,8 684 tys. ocen
7,8 10 1 684208
7,6 75 krytyków
Requiem dla snu
powrót do forum filmu Requiem dla snu

nuda...

ocenił(a) film na 5

Pokazuje co prochy robią z psychiką ludzką.... miejscami śmieszne, ogólnie nuuuuddda

ocenił(a) film na 8
vanilla_kisss

Na początku fakt, nudny, ale po 20 minutach siedziałem przed TV i nie mogłem oczu od niego odciągnąć. Dla mnie rewelacyjny. Uwielbiam takie ciężkie kino Aronofskiego.

ocenił(a) film na 10
patrykDJ2009

Popieram jak najbardziej, chwilami i szczególnie początkowo nudny i juz chciałam wyłączyc ale po obejrzeniu całośći wywiera ogromnie wrażenie

ocenił(a) film na 8
malinowy_karmelek

śmieszne?? a mianowicie co Cię tak rozbawiło w tym filmie???

ocenił(a) film na 4
snup

pewnie końcowa scena pseudo erotyczna z dwiema dziewczynami...

ocenił(a) film na 8
vince25xx

Mnie ten film poruszył i to strasznie, długo nad nim myślałem. Ostatnimi czasy ciężko trafić na taki film o którym się jeszcze myśli po obejrzeniu....

użytkownik usunięty
snup

dokładnie. dlatego młode pokolenie już wcale nie myśli.

ocenił(a) film na 4

Ciężko się myśli na konkretnej bombie...

ocenił(a) film na 10
vanilla_kisss

Jak ktoś na codzień ogląda jakieś puste haremówki, czy coś w ten deseń to będzie to dla niego nudne, i ,,śmieszne??"

ocenił(a) film na 10
vanilla_kisss

No ja raczej nie zauważyłam nic śmiesznego w tym filmie... Ale na prawdę daje kopa. Nie każdy jest w stanie zrozumieć i docenić przesłania. Po takim filmie chyba nikt nie ma wątpliwości, ze nie warto jest wciągać się w nałogi narkotykowe... To moje zdanie.

ocenił(a) film na 4
nighthunter_

chyba nie zrozumiałaś przesłania ... Film wręcz namawia do brania koksu , gość miał z tego same korzyści : fajną dziewczynę , kumpla murzyna i fajną dziarę.

ocenił(a) film na 10
Arturro_P

Ymm.. no przepraszam, to chyba nie ja tego nie zrozumiałam... Bo to jak się to skończyło czyli: zakład psychiatryczny, więzienie, utrata ręki, sprzedawanie swoje ciała za działkę, samotność i ogólny dramat moralny nie jest zbyt zachęcające... ale jeżeli twoje zdanie jest inne, to ja nie wnikam..

ocenił(a) film na 4
Arturro_P

jakiego k*rwa koksu, ja się pytam, to była pier*olona hera