PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634647}
7,2 68 tys. ocen
7,2 10 1 67835
7,1 64 krytyków
Rocketman
powrót do forum filmu Rocketman

i tak dadzą 1/10 z "wiadomych przyczyn".

Resvain

W tej chwili to Ty jesteś trollem to pisząc.

muguiying

"W tej chwili"? Chyba "6 lat temu" czy kiedy tam ja to pisałem.

Resvain

To zależy, czy wyrosłeś z trollowania, chłopcze ;)

muguiying

Nie wiem, nie mnie to oceniać, protekcjonalny starcze.

Resvain

Patrz, tutaj musiała zadziałać rączka prymitywnych troli bo film zarabia grosze
https://www.boxofficemojo.com/movies/?id=pasolini.htm
Zgłoś to moderatorom. Nie coś zrobią z tymi co psują box office filmom o homo.

Resvain

można tylko z sentymentem powspominać stare dobre czasy:
https://demotywatory.pl/4883726/Pamietacie-te-czasy-kiedy-moglismy-ogladac-seria le-w-ktory

Resvain

Resvainie, patrz co się w Polsce dzieje:
https://drive.google.com/drive/folders/1tdX8iQcCLdAJMkJXh4NS...
Niestety, to nie San Escobar, tylko Polska.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Losu7

Nie rozumiem, dlaczego używasz słowa wywodzącego się od części rowerowej w stosunku do filmu. To nie ma sensu. Poza tym, film ma mieć niską kategorię wiekową, więc nic ostrego nie będzie. A tak zupełnie szczerze, to jeżeli rodzice kochają swoje dzieci i nie używają wobec nich przemocy, to nikogo nie powinno interesować, jakiej są orientacji. Trzeba być ignorantem, żeby nie wiedzieć, że wszystkie badania potwierdzają, że dzieci w rodzinach homo- i heteroseksualnych wychowują się tak samo dobrze.

użytkownik usunięty
Losu7

Te czasy nie są ani lewicowe, ani prawicowe. Takie mogą być poglądy, a nie czasy. Te przymiotniki do czasów się nie odnoszą. To, czy dwóch ojców jest normalnym zjawiskiem, nie jest zależne od naszego zdania, bo to jest po prostu prawda. Pseudo badaniami można nazwać badania niewiarygodne, nierzetelnie przeprowadzone, a z pewnością nie można tak powiedzieć o wielokrotnie przeprowadzanych badaniach. Każde rzetelnie przeprowadzone badanie wykazuje słuszność mojej tezy. Nie wpływa to na orientację seksualną dziecka, jego moralność i częstość popełniania przestępstw oraz wyniki w nauce, czy też funkcjonowanie w społeczeństwie. Nie wiem, może po prostu wnioski płynące z tych badań są dla ciebie tak niewiarygodne i dziwne, że trudno ci to zaakceptować. W końcu Mikołajowi Kopernikowi też niewiele osób wierzyło na początku. Teraz to, co wykazał, jest już wiedzą powszechną, ale nadal znajdą się w tłumie ludzie o irracjonalnych poglądach. Nie jesteśmy oświeceni, ale jesteśmy tolerancyjni i otwarci na świat i właśnie dlatego nie potępiamy ludzi o innym zdaniu. Uważamy po prostu, że się mylą i nie mają argumentów na poparcie tezy, która jest im bliższa. Jeżeli chodzi o to, co toleruję, to toleruję wszystko, co nie wyrządza krzywdy drugiemu człowiekowi. Zatem homo-, bi-, trans- aseksualizm toleruję, bo to nie moja sprawa, co kto i z kim lubi robić, ani czy jest mu bliżej charakterem do kulturowej roli jednej czy drugiej płci. Z kolei pedofile, gwałciciele i zoofile powinni być leczeni, ponieważ zwierze oraz dziecko nie może świadomie wyrazić zgody na stosunek.

,,jeżeli rodzice kochają swoje dzieci i nie używają wobec nich przemocy, to nikogo nie powinno interesować, jakiej są orientacji" - nie cenię Jacykowa ale kiedyś powiedział mądre słowa: że nie chciałby aby z jego powodu jego dziecko było obiektem agresji. Zobaczysz jak rówieśnicy ,,użyją przemocy". To dopiero będzie.

użytkownik usunięty
Shadow_dawnego_ggggggg

Ale problem nie jest w tych dyskryminowanych dzieciach, tylko w dzieciach dyskryminujących, więc nie zabraniajmy tym dyskryminowanym dzieciom istnieć, ale zadbajmy o to, aby dyskryminacja zniknęła, bo to ona jest problemem, a nie ich ofiary. Jeżeli nie pozwolimy osobom homoseksualnym wychowywać dzieci, to ta homofobia nadal będzie istniała, bo wychowywanie dzieci przez osoby homoseksualne będzie uważane za zjawisko dziwne. Jeżeli oswoimy młodzież z tym zjawiskiem, nie będzie to nic niecodziennego. Np. Jeżeli istnieje dziecko niepełnosprawne, które jest wyśmiewane w szkole, to co zrobić? Eutanazję, czy podjąć kroki przeciwko dyskryminacji, jak zgłoszenie sprawy do wychowawcy, na policję, zajęcia antydyskryminacyjne w szkołach, rozmowy z psychologiem dla ofiary dyskryminacji i dla dziecka dyskryminującego, rozmowy z rodzicami?

czy to prawda Martynko?
https://trojmiasto.onet.pl/gdansk-samochodowa-akcja-przeciwnikow-lgbt-budzi-wiel e-kontrowersji/tkcr368

użytkownik usunięty
Shadow_dawnego_ggggggg

Ekshibicjonisci mogą być zarówno homo jak i heteroseksualni. Gwarantuje, że dziecko nie zostanie wydane ludziom przestępcom, poniewaz przestępcy mogą dziecku zaszkodzić. Osoby na ilustracji błędnie powiązany środowisko lgbt z ekshinicjonizmem.

Ale nie chodzi i mi o ekshibicjonistów, tylko o te dane podane na plakacie

użytkownik usunięty
Shadow_dawnego_ggggggg

To akurat kłamstwo. Nie ma żadnych dowodów na pierwsze stwierdzenie, a gdyby to była prawda, to stwierdzenie, że pederasci żyją krócej, nie oznacza, że homoseksualisci żyją krócej. Po drugie, kolejne stwierdzenie to po prostu wynik błędów logicznych. Wytłumaczę, otóż chodzi o to, że pedofil homoseksualny, to nie znaczy - homoseksualista, który jest pedofilem. Pedofil homoseksualny, to taki, który czuje pociąg do dziecka swojej płci, ale większość pedofili homoseksualnych, to osoby heteroseksualne w tym sensie, że pociągają ich dzieci płci męskiej, ale osoby dorosłe płci żeńskiej.

Martyno, patrz co się w Polsce dzieje:
https://drive.google.com/drive/folders/1tdX8iQcCLdAJMkJXh4NS...
Niestety, to nie San Escobar, tylko Polska.

MARTYNO, ODZYWAM SIĘ PO 2 LATACH BO KTOŚ MUSI MNIE OŚWIECIĆ:
W ubiegłym roku MaSRAffashion twierdziła, iż bulterier Jacek wysłał Rafała Brzozowskiego na pewną śmierć. Jak teraz oceniasz szanse Krystiana Ochmana na Eurowizji? Bo jeszcze jakiś czas temu twierdzono iż w tym roku wysyłamy człowieka na pewne zwycięstwo, choć nie było jeszcze ani piosenki, ani nawet ustalonego piosenkarza. Raz na pewną śmierć, raz na pewne zwycięstwo - JAK UWRZASZ? BĘDZIE ZWYCIĘSTWO?

Shadow_dawnego_ggggggg

Przepraszam, tu jest link do wydarzeń z Polski:
https://drive.google.com/drive/folders/1tdX8iQcCLdAJMkJXh4NSR8crMjZO10PD?usp=sha ring

martyno, poraz drugi z kolei oświadczam. 28 lipca 2020 aktywistka Margot powiesiła tęczową flagę na figurze Jezusa Chrystusa, która stoi naprzeciw kościoła. Bp Zawitkowski powiedział: Więc i ja wołam od Świętego Krzyża, Warszawo! Spałaś, gdy barbarzyńcy profanowali Chrystusa, już nie czerwoną, ale tęczową flagą? Nie ma już Warszawskich Dzieci, co poszły w bój. A miałaś być nieujarzmiona i wolna. Takeś mi się popsowała, Warszawo ma!
Znów zepsuli mi wakacje. Kto? Oni. To co rok temu.

Losu7

Ale to nie sa dzieci adoptowane, tylko biologiczne. Chcesz odbierac ludziom ich naturalne dzieci tylko z powodu orientacji? Ty zwyrolu faszystowski...

semira1

A może z powodu zagrożenia dla dziecka?

Shadow_dawnego_ggggggg

Jakiego zagrozenia?

semira1

Dziecko jest zbyt młode aby zrozumieć relacje ,,rodziców". To się odbije na jego psychice. Poza tym będzie obiektem agresji otoczenia. Nigdy nie będzie na to zgody bez względu kogo za to obwinimy (,,rodziców", otoczenie?).

Shadow_dawnego_ggggggg

Czyli zabronic im miec dzieci, bo ty i tobie podobni beda te dzieci przesladowac? A czym sie roznia relacje matki i ojca od relacji dwoch ojcow albo dwoch matek? I jak to sie odbije na psychice?

semira1

nie prześladowałem żadnych dzieci homoseksualistów ani nie mam zamiaru . wręcz bym je nawet bronił. co ty wypisujesz????

Shadow_dawnego_ggggggg

Ok, sorry. Nie moga miec dzieci, bo homofoby by je przesladowaly? A co jezeli to normalny kraj? A w takim Elton John z dziecmi zyje. Jakie to zagrozenia na nie czyhaja?

semira1

On żyje bo ma armię ochroniarzy i kupę forsy. A z agresją nie da się wygrać. Jest agresja bez powodu a co dopiero jak agresorzy zobaczą takie dziwactwa. Co? Ja mam się z nimi bić? Sam jeden nic nie poradzę. Świat już taki jest. Co ja mogę zrobić?

Shadow_dawnego_ggggggg

Bez urazy, ale czy masz cos nie tak z glowa? Mesjanizm? Agresja to niestety sprawa powszechna, ale zeby jej uniknac trzeba sie po prostu zabic, bo nie da sie jej uniknac. W jakiejkolwiek sprawie. W Wielkiej Brytanii nie ma spolecznego przyzwolenia, jak w Polsce, na przesladowanie z powodu orientacji. Karze sie ludzi za to, wiec po pierwsze dzieci moga tego uniknac w codziennych miejscach, w ktorych bywaja, a poza tym maja jasny sygnal, ze tego typu zachowania nie sa popierane. Ze nie z nimi albo ich ojcami jest cos nie tak, ale z agresorami, ktorzy sa karani. Znam mnostwo jednoplciowych par wychowujacych dzieci, nawet w mojej rodzinie i z agresja sie na co dzien nie spotykaja.
Ale jeszcze te relacje. Jakie z nich wyplywaja zagrozenia dla dzieci?

semira1

Bez urazy, ale czy masz coś nie tak z głową? Mesjanizm? Agresja to niestety sprawa powszechna, ale żeby jej uniknąć proponujesz samobójstwo, bo nie da się jej uniknąć. W jakiejkolwiek sprawie. W Polsce nie ma artykułów w kodeksie karnym na homoseksualistów, jak w Rosji, gdzie jest prześladowanie z powodu orientacji pod pozorem karania. W Polsce karze się ludzi za agresję, nie za homoseksualizm, a te twoje wynaturzenia o dzieciach co to słuchają tych ,,pozytywnych sygnałów” w UK. Wszędzie jest przyzwolenie na homofobię. Wiec po pierwsze dzieci nie mogą tego uniknąć w codziennych miejscach, w których bywają, a poza tym nic. Twierdzisz, że mają jakiś ,,sygnał” – od kogo? I dlaczego miałyby się go trzymać? Kto niby tych zachowań nie popiera? Słyszałem że brytyjscy kibole to najagresywniejsi kibole na świeci. Jak polscy kibice jechali do UK na mecz Polaków to na nocleg nie mogli dostać w… UK. Musieli przenocować poza wyspą bo taki był poziom agresji. Homofobia jest popierana, jeżeli nie przez władzę, to przez społeczeństwo. Brytyjskie także. Niestety ale to z ,,nimi” albo z ,,ich” ojcami/matkami jest coś nie tak. A co do agresji to ona w Polsce też jest karana. Myślisz, że jakby w Polsce ktoś pobił homoseksualistę to by mu darowali tylko z tego powodu że pobił homoseksualistę? Inaczej z tzw. ,,mową nienawiści z powodu orientacji”. Wszak musi być wolność słowa. Nie znam jednopłciowych par wychowujących dzieci – na szczęście. Agresja jest wszędzie, nawet w UK. Tam może nawet większa bo mają muzułmanów. A ci dopiero nieźle traktują takich homoseksualistów. Z kobietami to samo. Kobiety nie mają żadnych prawa w Islamie. Nie to co w Polsce.
Ale jeszcze te relacje – dziecko jest za młode aby cokolwiek zrozumieć. Z tego jest zagrożenie dla dzieci. Dla jego psychiki.
Tacy jak Elton John to tacy sami jak multum naszych celebrytów i lewaków. Na siłę chcą sprowadzać nachodźców, ale bić się z nimi będą musieli prości ludzie. Taki anglosaski celebryta milioner nie zna życia prostych ludzi. Nie wie jakie są konflikty na ulicach, jak rośnie przestępczość przez nachodźców. Żyje w pałacach otoczony ochroniarzami. Ale chce na siłę islamizować społeczeństwo.
Najlepsi tacy jak ja. Nie aprobują żadnej agresji. Są za wolnością słowa. Nienawidzą poprawności politycznej. Są realistami. Znają problemy prostych ludzi. Wiedzą, że życie to nie tylko jakieś bajki. Życie toczy się na ulicach. A tutaj to dopiero jest problem.
Z twojego bajdolenia wynikałoby że wszyscy te dzieci od dwóch tych samych kochają w uk i usa. No to w takim razie te społeczeństwa są wspaniałe bo mniemam, że jak takich odmieńców nie prześladują to co dopiero innych ludzi. A tak nie jest. W każdym społeczeństwie jest agresja i nienawiść. Dzieci nie są gorsze od dorosłych. Bo dorośli się dopiero nie umieją zachować. Dlaczego dzieci miałyby być mądrzejsze?

Shadow_dawnego_ggggggg

Masz rację.
Dzieci są okrutne i te, które będą wychowywane w rodzinie homo narażone są na agresję ze strony rówieśników, otoczenia etc.
Państwo powinno je chronić.
Niestety, dzieci niepełnosprawne (zarówno fizycznie jak i psychicznie) też może dotknąć agresja otoczenia ze względu na ich odmienność.
Dla ich dobra powinniśmy je zatem odbierać rodzinom i trzymać w jakichś ośrodkach odosobnienia, żeby nie stykały się z agresją.
Życie to nie bajka, musimy być realistami, żadna akcje edukacyjne nic nie dadzą, nietolerancyjnej ludzkiej natury nie zmienimy.

ps. w sumie dzieci pijaków i patoli też mogą mieć przerąbane, takim rodzicom też chyba lepiej zabierać dzieci.
pps. samotnym rodzicom też (dla dobra dzieci, nikt mi nie wmówi że półsierota będzie szczęśliwa, że nie ma pełnej rodziny)...

popieram.

suszyMie

Zmęczony prosiaczek podchodzi do jeziora, patrzy w swoje odbicie, przeciąga się i mówi:
- Jak nie suszyMie to takiemu wielkiemu niedźwiedziowi dołożę...
Nagle zobaczył odbicie niedźwiedzia w jeziorze i mówi:
- A jak suszyMie , to takie głupoty gadam...na forum FW, że aż czytać się nie da.

Shadow_dawnego_ggggggg

nawet kiedy jesteś taki zapłakany i usmarkany, to ja nadal popieram twój pomysł, aby odbierać rodzicom dzieci i trzymać je w beczkach.

pozdrawiam cieplutko.

suszyMie

Demokracja, prosiaczku, demokracja. Skoro jesteś takim jej wielbicielem, to się do niej stosuj...
https://fakty.interia.pl/prasa/news-rz-polacy-nie-popieraja-postulatow-srodowisk -lgbt,nId,3122137

Shadow_dawnego_ggggggg

widzę, że się znowu spociłeś z wrażenia, bo ci ktoś pomachał jakimś "sądarzem" przed mordą xD

dzieci trzymaj w beczkach - dla ich dobra xD

suszyMie

Abp STANISŁAW Gądecki stwierdza:

,,Pomimo wakacji, które powinny być czasem odpoczynku i refleksji nad pięknem natury stworzonej przez Boga, w kraju rozgorzały polemiki odnośnie do >>ideologii LGBT<< (gejów, lesbijek, osób biseksualnych i transseksualnych). Ma to zapewne związek z ofensywą środowisk LGBT+ i ze znaczącym wzrostem liczby tzw. marszów równości organizowanych w naszym kraju, a także z zaplanowanym przez niektóre samorządy wprowadzeniem po wakacjach do programów szkolnych nowego, zgodnego z założeniami tej ideologii, podejścia do edukacji seksualnej"

TAK, OŚWIADCZAM, LGBT ZNISZCZYŁO MI WAKACJE

Shadow_dawnego_ggggggg

to dobra wiadomość

suszyMie

Cieszy mnie to, że ty się cieszysz. Tylko suszy cię, to trudno abyś był szczęśliwy. Trzeba dać ci pić. Od 4 do 6 minuty:
https://www.youtube.com/watch?v=MTKSTKnMAMQ

Shadow_dawnego_ggggggg

owszem, cieszy mnie, że lgtb zniszczyło ci wakacje xD
zawsze mnie cieszą takie wzruszające, łzawe historyjki biednych, osmarkanych dzieciaczków :]

suszyMie

co tak ostro:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/prokuratura-zajmie-sie-wystepem-na-ktorym-symulo wano-zabojstwo-abpa-jedraszewskiego/9q33zsq

suszyMie

przepraszam, tu jest zdjęcie:
https://gloswielkopolski.pl/poznan-ekshibicjonista-w-kominia...

suszyMie

wiedziałem

Shadow_dawnego_ggggggg

pluję ci też po mordzie, a ty się oblizujesz i domagasz więcej.
obydwaj twoi ojcowie muszą być bardzo dumni z syna :]