Film emitowany w poniedziałek o 22. Niestety brak jakichkolwiek danych w moich zasobach na temat poziomu, logiki i wykonania filmu - jesli ktoś może się wypowiedzieć, zachęcam. Zapraszamy do seansu w nieznane xD
Kompilacja jądra atomu przez higrostykę neuronów... Interesujące. Chętnie poznam :)
Niestety, ale samcom nie robię kompilacji jądra ! Co innego szamankom lub policjantkom...chociaż szamanka już raczej się nie nadaję na kompilację...
To tego nie da się zrobić samemu, wg wskazówek w poradniku? Ech, myślałem, że upchnę więcej kg kłaków na małej powierzchni...
Niestety, przykro mi - do tego potrzebna jest pomoc z zewnątrz....samemu możesz sobie jedynie zrobić higrostykę jednego neurona, ale zakładam, że to Cię pewnie nie zadowala...
Słabistny ten film. Więcej gadania niż interesujących scen. Nawet w swej klasie się nie spisuje.
też daję dwójkę
trójkę daję zawsze kiedy można się pośmiać, mam wrażenie, że reżyser robi sobie jaja z nas, trochę dystansu do rzeczywistości
ten film nie urywa dupy
Supersharka bym wciągnął ponownie
od niego zaczęła się moja przygoda z kinem Z :)
sentyment pozostał
Polecam ten film: http://www.filmweb.pl/film/Bestia+z+Wisconsin-2005-257867
Jest trochę lepszy, a na pewno śmieszniejszy (moim zdaniem). Dupy nie urywa ale jednej postaci urwano nogę :D
Klasy wilkołaczo-małomiasteczkowej, tylko nie ma takich romansów i gadania przez pół filmu i sceny zabójstw są bardziej komiczne :)
chciałbym być w tym punkcie co ty
jeszcze tyle przed Tobą
dopiero teraz poznajesz życie :)
no wlasnie :P dzieki niemu nalezysz do naszego zacnego grona :D a gdybys obejrzal ten film jako pierwszy ?
jaki następny "film" na liście? bo chce sie zapisać do wspólnego oglądania, a brak jeszcze repertuaru na przyszły poniedziałek...
ps. Kryszakos to fakt - nawet nie bardzo było z czego sie pośmiać.. ;] reżyser jednak nie ma ani poczucia humoru ani dystansu do siebie, ani ... szacunku do nas... stwierdzam, że ten film mnie obraził :D
Myślałem że nie będzie Ci się chciało poszukać tych tytułów...
I have never been so wrong ... <hug>
:D
Następne filmy to powtórka "Zabójcy (Rogue)" i "Starcie w przestworzach (Warbirds)", za tydzień.
A potem we wtorek "Mrówki w samolocie" :D
W tym tygodniu już chyba nic nie ma.
na pewno nie przegapie ;D ... mrówki w samolocie ;) sam tytuł mówi za siebie (mówi: trzymaj sie z daleka od tv, albo: wyrzuć pilot) ;)
i pomyśleć, że moja przygoda z kinem klasy Z zaczęła się od Pterodaktyla... btw ciekawe kiedy puszczą na Pulsie... ;)
co oni mają z tym piekłem???
scenarzysta mógł się chociaż trochę bardziej postarać
A w reklamach goła Doda śpiewająca u-lala... Tak niewiele trzeba, by być "artystom"... :/
Ale potem można grać w reklamach sklepów z których i tak wszyscy korzystają, i na tym zarabiać. U - lala.