Film o tajemnicy tropikalnej świątyni będzie emitowany w najbliższą środę 17.04 na antenie TVP1, o 20:20. Zainteresowanych zachęcamy do wspólnego seansu :)
Po filmie, o 22 zapraszamy na "Komodo" na Tv4.
W sumie nie wiem czy ten film jest aż tak zły. złe to było Naprzeciw ciemności na polsacie w piątek
Fanklub TVP?! O_O Właśnie obejrzałem trailer,pomyślałem że coś musi być na rzeczy z tymi roślinami...
Jakiś rok temu był na Dwójce i chyba nie był taki zły,ale dla przypomnienia chętnie go zobaczę ponownie.
Rety, jak ja niedoceniam tej stacji! Nie zauważyłem xD Dzięki ;) Przy okazji, film ma być powtórzony w piątek o 23:15, więc trochę o lepszej porze. Chyba się skuszę.
Wnioskując z opisu chyba tak,coś tam jest o Cygance co rzuca urok na głównych bohaterów i potworze który ich atakuje.
czuje się jakby dziś był poniedziałek tyle wspaniałych filmów mnie czeka
a co do tvp to powoli zaczyna być widać że są w bardzo złej sytuacji finansowej :)
Poznaje się to też po tym, że znów odkurzają płyty z "Piratami z Karaibów" i puszczają losowe części xD
No, nie słyszy się co jakiś czas haseł Pulsu o stylu życia bądź wypowiedzi na temat środków na kobiece dolegliwości xD
Witam wszystkich serdecznie.
Przyłączam się do oglądania, ale nie wiem czy uda mi dołączyć do dyskusji Poniedziałko-Pulsowego Oficjum.
Ekologia skrajna xD Zdeptałeś trawę, jesteś na niej rozstrzelany i użyźniasz dla przyszłych pokoleń trawy ;)