Film o tajemnicy tropikalnej świątyni będzie emitowany w najbliższą środę 17.04 na antenie TVP1, o 20:20. Zainteresowanych zachęcamy do wspólnego seansu :)
Po filmie, o 22 zapraszamy na "Komodo" na Tv4.
a co ja mam powiedzieć rodzice mają ogrodnictwo :P
jutro wpadne do szklarni z kosiarką tak profilaktycznie
A jak się skończyło? Bo musiałam pilnie wyjść z pokoju i nie wiem...
Wszyscy zginęli, czy zamienili się w roślinki?
Ostatni chłopak i dziewczyna zostali, ona udawała martwą a on odwrócił uwagę tych pilnujących ludzi i zastrzelili go z łuku, w tym czasie ona uciekła, dobiegła do jeepa i odjechała w nieznane szerząc pnączo zarazę.
Epilog: Nowa karma dla roślinek przyszłą do świątyni.
3/10,nie lubię makabrycznych filmów.
PS. Zapuszkowałem obiekt.Prawie gotowe.Sugestie poprawek mile widziane.
napiszę tylko to:
Absurdalnie,absurdalny, zrealizowany z niezwykłym absurdem, absurdalny absurd filmowo-absurdalny.
4/10
Lecz czekam na kolejną częsc gdyz zostawili sobie otwarte dżwi na ewentualną kolejną częsc
jestem w końcu szkoda że już po filmie :P
miałem tyle myśli i spostrzeżeń i nie mogłem się z wami podzielić :)
Nom szkoda. Zmieniam na 4/10 bo ograny schemat nudy kiepskie zakończenie i ogulna nuda
Dla mnie w sumie chyba nadal 6:
4 za pomysł i wykonanie roślin,
5 za aktorstwo i atmosferę takiej bezradności wobec roślinek
i 6 za ładne panie ;PP
No i gut
Mam pytanie kiedy była premiera filmu nieuchwytny cel w Polsce w 1993 roku??
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Kino+klasy+Z+-+temat+dla+Koneser%C3%B3w+Specyf icznych+Dzie%C5%82+Sztuki.,2066814?page=20
Ogólnie to widzę że co niektórzy oceniają filmy z klasy Z w kategoriach normalny film,tu trzeba patrzeć pod innym kątem inaczej nie ma sensu oglądać bo i tak się zawiedziesz.
Jak na kino klasy z film nie jest zły,widziałem już dużo gorsze.
Jako zwykły film normalnie wychodzący w kinach na całym świecie dałbym z 2-3,ale nie ma sensu tego tak oceniać jak już pisałem...na 6 zasługuje jako tako.
Zły film to Mordercze mrówki albo Starcie w przestworzach lub Obcy przybywają do Kolorado