Film o tajemnicy tropikalnej świątyni będzie emitowany w najbliższą środę 17.04 na antenie TVP1, o 20:20. Zainteresowanych zachęcamy do wspólnego seansu :)
Po filmie, o 22 zapraszamy na "Komodo" na Tv4.
haha rozstrzelali im kumpla, drugi wpadl do Maczu Pikczu, ale co tam, kazdy w takiej chwili myslalby o tym zeby sie nie odwodnic xD
chwilowo bede miał brak dostępu do kompa ;/
jak sytuacja ulegnie zmianie dołącze do dyskusji
Jestem już :)
Swoją drogą to niesamowite,że piramida porośnięta paranormalną marihuaną leży ot tak sobie,bez choćby żadnego muru.
Wiem, wiem, aczkolwiek w tych filmach wszystko jest mozliwe a juz najczesciej to, co jest najbardziej pozbawione sensu ;P
Hehe. Mistrzostwo przenoszenia człowieka z uszkodzonym kręgosłupem. Mogły mu Pawulon podać od razu xD
A więc feromony działają nie tylko na dowolne zwierzęta (takie jak Judasze),ale i na roślinki xD
Trzeba to zamieścić w spisie prawd oświeconych.
"Dzień drugi;
Wciąż próbujemy ściągnąć tych debili z piramidy.Wystawili dziecko na działanie SPP-843.Musieliśmy zastosować procedurę Montauk.Czekamy na posiłki."
Takie dzienniki zazwyczaj kończą się na zasadzie: "To był straszny błąd. Żegnajcie...." lub "Jest ich zbyt wiele... Nie możemy wyjjjjj........." xD
Wszystko się rusza jak żywopłot z Harry'ego Pottera xD
Ale śmiesznie te roślinki ciamkają pod "noskiem" :D