PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=348754}

Ryś

2007
4,3 32 tys. ocen
4,3 10 1 32309
4,1 14 krytyków
Ryś
powrót do forum filmu Ryś

Dlaczego nie można ocenić tego filmu? Czy to jakaś nowa próba manipulacji "ludzmi filmu"? Ktoś się czegoś obawia?

Przypuszczam, że mój wątek zostanie zablokowany... ale jeżeli tak się stanie to postaram się o to, żeby temat został poruszony na wszystkich filmowych stronach internetowych...

ocenił(a) film na 5
Snorek

... a może dlatego że nie było jeszcze premiery?

Tylko czemu niektóre filmy, których nie zaczęto jeszcze kręcić mają oceny np. 10/10? Tak jak np. było w przypadku SZKLANEJ PUŁAPKI 4...

http://www.filmweb.pl/Szklana+pułapka+4.0+2007+o+filmie,Film,id=96128

a tutaj o podobnym do mojego temacie:

http://www.filmweb.pl/topic/573441/Zastanawiam+się+zkąd+te+oceny+filmu+skoro+jes zcze+nie+było+premiery.html

Czyżby jakaś dziwna organizacja na FilmWebie nastała?

ocenił(a) film na 2
Snorek

nie widze, aby przy Szklanej pulapce mozna bylo glosowac,

owszem 43 glosow jest, ale sredniej nie widac, a kolejnych glosow oddac nie mozna,

na filmwebie od dluzszego czasu nie mozna glosowac na filmy przed premiera, to raz; a gdy nie ma premiery, a film jest powiedzmy z roku 2008, to w 2007 nie zaglosujesz na film, to dwa;

te glosy co przy niektorych filmach widnieja, a nie ma premiery, sa sprzed kilku lat, gdy nie bylo powyzszych mechanizmow, ale jak widac "srednia" zostala w takich przypadkach ukryta (automatycznie).

ocenił(a) film na 5
Xzar

Po pierwsze: można było głosować na SZKLANĄ PUŁAPKĘ 4 przez bardzo długi czas.

Po drugie: można teraz już głosować na RYSIA nie wiadomo z jakiej okazji.

Może jakiś szanowny pan administrator powie o co chodzi?

ocenił(a) film na 4
Snorek

Wczoraj była premiera "Rysia", odbywają się też pokazy przedpremierowe. Dlatego można już głosować.

ocenił(a) film na 5
Rednacz_w_stanie_spoczyn

To interesujące, bo dzisiaj, czyli 7 lutego 2007 o godzinie 11:50 nie było można :]

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
Snorek

Tak, bo wczoraj wróciłem w nocy z kina, właśnie z premiery "Rysia" a dziś z samego rana pobiegłem do kina i dopiero w późniejszej części dnia dopadłem komputera i zmieniłem datę. Ale w czym jest problem, bo nie bardzo rozumiem. Pan jest za tym, żeby głosować, czy nie głosować?

ocenił(a) film na 3
Xzar

Jak nie widać średniej, jak widać. Wystarczy w polu SZUKAJ wpisać "Die Hard 4.0", a na liście wyników wyszukiwania (drobnym drukiem) są widoczne średnie dla poszczególnych filmów...

ocenił(a) film na 1
Snorek

Faktycznie nie ocenia się. Sam film to dno z samego dna. Przykro było na to patrzeć