PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=348754}

Ryś

2007
4,3 32 tys. ocen
4,3 10 1 32309
4,1 14 krytyków
Ryś
powrót do forum filmu Ryś

Wróciłem właśnie z przyjaciółmi z kina z oczekiwanego od wielu miesięcy, żeby nie powiedzieć lat filmu...Jako zagorzały miłośnik "Misia" i Rozmów Kontrolowanych" jak i w ogóle klasyków polskiej komedii nie mogło mnie na tym filmie zabraknąć...

Film mną dosłownie wstrząsnął.
Tak nieśmiesznego, głupiego, nieporadnego reżysersko filmu jak żyje nie widziałem...To do prawdy nie do wiary, jak można z takiej plejady gwiazd polskiego kina i patentu znoszącego złote jaja - jak również błogosławieństwa w/w wielkich poprzedników można było zrobić takie g****!!!
Reżyser Tym od początku do końca ani przez sekundę nie ma pomysłu na jakikolwiek śmieszny dialog lub chociaż wypowiedź,o scenach nie wspominając, a nieśmiały chichot w kinie pojawiał się przy gagach na poziomie poślizgnięcia się na skórce od banana...To do prawdy nie do uwierzenia że te wszystkie wielkie nazwiska zgodziły się zagrać w tak beznadziejnym i - po prostu - bezdennie głupim obrazie.
Piszę tą "recenzję" na gorąco z przeświadczeniem, że i tak nikogo z Was nie uda mi się przekonać do rezygnacji z tego "dzieła", ale jeżeli choć jedna osoba zdecyduje się tą szmirę za darmo ściągnąć z internetu, a nie płacić za ten denny film, to się szczerze ucieszę...
0/10 jak dla mnie.I to nie przesada - przekonacie się...niestety

ocenił(a) film na 1
thin23

Masz 100% racji. Film ten oglądąlem 3 dni temu i do tej pory mam zepsuty humor. Bareja się w grobie przewraca.