Żenda, dno, syf, nuda, wypociny, rozczarowanie, kibel, kaszana, gówno, ścierwo, bubel, klop, nieporozumienie, idiotyzm, etc, itd.
Pani Stanisławie! I po co to Panu było. Stracił Pan w moich oczach bardzo dużo tym Rysiem. I myślę, że nie tylko w moich.
Przypomina mi to trochę Pana Jana Pietrzaka. Kiedyś facet był dobry, ale nie chce się dziś pogodzić z tym, że jest teraz tylko żałosnym staruszkiem, który rozśmieszyć może jedynie Agatkę Młynarską (shit). I to samo chyba dzieje się ze Stanisławem Tymem.
1/10 bo nie ma zera. Najgorsza komedia jaką oglądałe.
PS. Oglądałem film z żoną. Jej zdanie o filmie jest takie, że.... usnęła.
założyciel postu chyba nigdy nie przykładał większej wagi do nauczania nie wiem czy do wszystkich przedmiotów czy tylko do naszego ojczystego języka :P,co do filmu niestety musie sie zgodzić ale dam ocenę 3+/10 uwierz mi widziałem gorsze filmy z tego gatunku nie koniecznie polskie.
gorąco polecam nową polską komedie U Pana Boga w ogródku ;]
Film jest tak cienki że aż wszedlem tutaj zalogowalem sie, a robie to tylko w skrajnych przypadkach bo nie chce mi sie tego robic do kazdego filmu.
"Żenda, dno, syf, nuda, wypociny, rozczarowanie, kibel, kaszana, gówno, ścierwo, bubel, klop, nieporozumienie, idiotyzm"
Słowa nie określaja w pełni tego filmu, to trzeba zobaczyć na własne oczy, ja patrzyłem i nie wierzyłem. Nie ogladalem takiej paści "spy kids".
Dokładnie Gindek. I dzięki za jakiś normalny post. Myślałem, że temat zmieni się w popisy poliglotów... Na szczęście niektórzy wpisują się celem recenzji filmu a nie szczeniackich popisów.
Nie zgadzam się jedynie z Twoim stwierdzeniem "to trzeba zobaczyć na własne oczy..." Uważam, że lepiej w tym czasie obejrzeć mecz II ligi cypryjskiej (shit).
PS. Pozdrowienia dla prof. Bralczyka
Ty wiesz w ogóle kto to jest poliglota ? Oprócz słownika ortograficznego weź do ręki jeszcze encyklopedię, albo nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz.
A czy ty wiesz o czym jest forum Filweb'u? Super gościu, dzięki za radę. Ja proponuję ci zmiane forum. Zrozum człowieku, że ludzie czytający komentarze do Rysia są zainteresowani tematem dotyczącym filmu. Ech, szkoda gadać. Ile jakiejś kretyńkiej zawiści wśród wielu uczestników tego forum. Widać to na co drugim komentarzu do różnych filmów. Ja wchodząc na komentarze skupiam się na opiniach dotyczących filmu, ale jak widać wielu co innego "rajcuje". Mimo wszystko pozdrawiam.
Bo ja tak mam, że lubię czytać opinie ludzi inteligentnych.
Jak ktoś nie wie kto to jest poliglota, a używa tego słowa i pisze "ktury", to taka opinia jest dla mnie bezwartościowa. No wybacz, ale tak po prostu mam.
Co do filmu, to też mi się nie podobał. 4/10 . Było kilka zabawnych momentów, ale dosłownie kilka. Jako całość bardzo słabo.