PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=348754}

Ryś

2007
4,3 32 tys. ocen
4,3 10 1 32309
4,1 14 krytyków
Ryś
powrót do forum filmu Ryś

Zwiastun do Rysia zapowiada ?kolejną?, polską komedyjkę, w której będą się naśmiewać z naszego życia codziennego i z polityków! Scena, w której Rysio przemawia z Mównicy sejmowej przypomniał mi się ?Dzień Świra?, w którym było dokładnie to samo! I tradycyjnie: będzie cała masa przekleństw - istna rewela... Najbardziej nienawidzę współczesnego, polskiego kina, które nie przedstawia już naprawdę ŻADNEGO poziomu artystycznego, po prostu: odwalimy ?kolejny?, durny filmik i zgarniemy mnóstwo kasy przy minimalnym wysiłku... Pan Tym powinien już dać sobie spokój - to nie ma żadnego sensu, to nie będzie kolejny ?Miś?, przypomnę, że ?Rozmowy Kontrolowane? były znacznie gorsze od swojego pierwowzoru, ale dało się oglądać. Przy ?Rozmowach Kontrolowanych? najbardziej nie podobało mi się zbytnie UPOLITYCZNIENIE filmu, a tu wcale nie zapowiada się, że będzie inaczej... A wręcz przeciwnie, film będzie całkowicie POLITYCZNY, a ja wcale nie mam zamiaru wydawać 15-stu zeta na to żeby oglądać, kolejną, marną satyrę polityczną ? ja płacę abonament kablówce, żeby móc oglądać program Szkło Kontaktowe gdzie prezentują bardzo WYSOKI POZIOM satyry politycznej, a tego najprawdopodobniej zabraknie w tym filmie... A tak po za tym, to wydaje mi się, że Pan Tym po prostu musi sobie porządnie do emerytury i chce do tego wykorzystać legendę ?Misia?

Nike

Szkło kontaktowe - tak to program o BARDZO wysokim poziomie, zwłaszcza wypowiedzi dziennikarzy TVN-u i ich nieudolne próby robienia wrażenia...

stich_2

oj człowieku oglądnij najpierw a nie pierdo***sz głupoty,,, Żenada,,,

Mistrz_Malodobry

obejrzyj! ...sie mowi. obejrzyj :)