PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491960}

Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 178 tys. ocen
5,5 10 1 178387
2,7 35 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Wiadomości z planu

użytkownik usunięty

Co powiecie na temat, w którym będziemy pisać o jakichś ciekawych newsach z planu itp.? No to zacznę.

1. Dla tyc co jeszcze nie widzieli na stronie głównej filmweb pojawiła się dzisiaj ciekawa wiadomość. Oto link:
http://www.filmweb.pl/Autor+%22Z%C5%82otego+kompasu%22+re%C5%BCyserem+%22Ksi%C4% 99%C5%BCyca+w+nowiu%22,News,id=48079

2. Taylor Lautner przygotowuje się już do roli w kontynuacji "Zmierzchu". Aktor ćwiczy na siłowni aby ukształtować odpowiednio sylwetkę.

ocenił(a) film na 7
Anita_Blake

O kurde ... Dobre ... Jasne Paris i ten film ... No tak tak poza tym gdyby coś takiego było u nas to i tak ktoś musi wygrać więc szanse zawsze są .. !

Anita_Blake

buahahahaha!! Paris Hilton i "Księżyc w nowiu"!!

ocenił(a) film na 4
Baja_17

nie spamować dzieciarnio ;]

foty z planu:
http://spoilertv-movies.blogspot.com/2009/03/twilight-new-moon-100-set-photos.ht ml

Shelby1603

Pieruńscu palacze...

ocenił(a) film na 4
Beyond_Birthday

ale jakie seksowne :P

Robercik zmarznięty się wydaje ^^

Shelby1603

Wyglądają jakoś dziwacznie. Bella nic się nie zmieniła, hehe. Nikki już bardziej przypomina Rosalie. Jackson jakiś taki "słodszy" się wydaje. Może przez to, że włosy ma trochę jaśniejsze, jak na mój gust. Trochę martię się o Edwarda... Robert nie wygląda zbyt dobrze no i z pewnością w tej części Ed będzie miał krótsze włosy :P

ocenił(a) film na 4
Beyond_Birthday

jak to nie wygląda dobrze??? :<

:P

Shelby1603

widzę ze ktoś mnie juz ubiegł z linkiem.
Ja tez stwierdzam ze z Robertem jest coś nie tak.
On w ogole trzyma się na uboczu od Kristen szczegolnie.
Odkad w sieci pojawily sie zdjecia z ich pobytu w Vanciuver np na zadnym nie ma go z Kristen.
Możaby nawet rzecz ze się poklocili czy coś. Ale na moje oko chyba po prostu trzymaja dystans. Tylko po co? po co sie przejmuje mediami. :x
Chociaz robercik od wszystkich jakos trzyma sie z daleka...
Aaaaaa, who knows what the fck what's goin' on oO

ocenił(a) film na 4
Lena_

ja myślę, że lepiej nie dokonywać tu tak daleko wyprowadzanych nadinterpretacji^^ tylko na podstawie kilku zdjęć ;]

nie wiem co Wam nie pasuje w wygladzie Roberta, no nie wiem ;<

ocenił(a) film na 4
Shelby1603

mi się tam podoba w każdej wersji:i odpicowanej Edwardowej, i rozczochranej, i podstrzyżonej, i nawet tej wyżej zmarzniętej ^^

Taki lekki image a'la 'bad boy' sobie sprawia powoli :P
na +
w ogole cały jest na +

Shelby1603

Nie wiedziałam że tyle ich tam pali:P:P Szok...ale cóż:)
Jacob strasznie wygląda w tej peruce heh dosłownie! Podoba mi się sposób w jaki podchodzi do sprawy(pracy na planie) Edward...słyszałam że ogólnie trzyma się na dystans gdy ma zamiar się skupić,no chyba że teraz jest jakiś inny powód.
Alice wygląda świetnie...lepiej w prostych włosach niż wywiniętych:P

ocenił(a) film na 7
aneess

hmm Rosalie ma peruke na głowie czy mi się tylko wydaje.... bo te włosy strasznie sztucznie wyglądaja... a Robert mi też się wydaje jakis zmarniały

effi_2

Cóż, jeżeli się postarają, to wszystko jestem w stanie im wybaczyć... Nawet palenie i rumiane policzki Roberta poza planem :D

ocenił(a) film na 10
Beyond_Birthday

Nieważne jak wyglądają teraz ;)
Liczy się końcowy efekt :D:D
A tego nie mogę się już doczekać :]

ocenił(a) film na 1
Beyond_Birthday

Heh, Jackson ma trochę jaśniejsze włosy i ogólnie inaczej wygląda, bo ma...perukę (swoje musiał zgolić do "Airbender").

ocenił(a) film na 7
xena_4

słyszeliście że Robert dostał propozycję na nagranie paru utworów do filmu ale odmówił :(. Jak dla mnie szkoda. Mi się jego nagrania podobały a do zmierzchu wpasowało sie super.

effi_2

Buu,szkoda...Miałam nadzieję,że będą jakieś jego piosenki,bo akurat W New Moon pasowałby idealnie jego głos w tle...

ocenił(a) film na 5
xena_4

Carlise wygląda trochę grubiej(ma tyle ciuchów), Kristen taka sama, Jasper trochę bardziej uśmiechnięty, Alice prostsze włosy, Emmet nadal bez loków, Rob z krótszymi włosami(ale i tak mu je ułożyli 'na Edwarda'), Nikki jako ona sama ok, ale jako Rosalie trochę gorzej, z tym szarym sweterkiem lepiej(w samej sukience nie najlepiej, ma dziwny krój i buty dziwnie wyglądają), niech jeszcze popracują nad jej włosami!

ocenił(a) film na 5
_S_

komentarz do tych zdjęć z linku dodanego przez Wernonę.

_S_

To link dodany przez Shelby1603 :P
Ja łaknę loków u Emmetta...

Beyond_Birthday

lekka przesada z tymi wnioskami.
PS. sorki ale ja tu nie dokonuję nadinterpretacji na podstawie tylko i wylacznie tych zdjec z set of new moon tylko wszystkich jakie sie pojawily od poczatku ich pobytu w Vanc.

PS. Nikki ma perukę dlatego tak sztucznie wygladaja. Szczerze powiedziawszy peruka Jacksona wyglada prawie jak jego naturalny look. Peruka Rose prawie jak jej farbowane wlosy z twilight z ta roznica ze nieco widac iz jest to peruka. Natomiast czytalam wywiad z Nikki. Oni teraz wygladaja nieco inaczej bo zaczeli z nimi eksperymentowac.
Ale ogolnie rzecz biorąc wygladaja prawie niemalze tak samo jak rok temu.
Szkoda tylko ze Robert ma krótsze te włosy. Bo nie sa one juz tak rozczochrane a w Edwardzie wlasnie ten nielad byl taki.....sexy flexy :P:P nie no zart. Włosy byly bardziej wampirze po prostu.

Lena_

Wszyscy wyglądają bombowo:) Nawet w tych perukach...szkoda mi tylko włosów Roba;) Naprawdę fajnie mu było z tym bałaganem:)

ocenił(a) film na 4
Lena_

wyciąganie jakichkolwiek poważnych wniosków na podstawie jakichkolwiek zdjęc czy innych form 'wycieków' z planu, przekazywanych przez plotkarskie portale itp. jest trochę bez sensu ;]

No szkoda trochę, że krótsze, bo rzeczywiscie z tym nieładem mu bardzo do twarzy. Ale tym jego nieładem, bo ten Edwardowy był bardzo okiełznany...bardzo :P Choć też całkiem, całkiem^^
Ale spokojnie, nawet krótsze włoski mu ładnie ułożą, obrobią i będziemy wszystkie usatysfakcjonowane :P
głeboko w to wierzę hehe

Shelby1603

...ahh one stanowią całą moją słabość do tego aktora:) Masz racje...takimi tez można oczy nacieszyć:)

ocenił(a) film na 7

No tak w filmie możne rzec że ma tai artystyczny nieład na głowie .... Ale tak normalnie to chyba też ... ^^

asiunia_952

nie rozumiem tylko czemu ściął te włosy:P

bo nie chciało mu się ich ciagle układac i myć.

Lena_

fakt..logiczne wytłumaczenie :)
<za krótki>

to nie są moje słowa tylko jego. :]]
a nawet jesliby nie były, to chyba faktycznie to logiczne.

ocenił(a) film na 7
Lena_

No tak ... Czytałam gdzieś że włosów nie myje częściej niż raz na 6 tygodni . Ale to pewnie tylko plotki . ; p

asiunia_952

nie to nie są plotki. Powiedział tak. nie pamietam nazwy wywiadu ale to był jakiś (na youtubie ogladałam wieki temu) gdzie był z heidi klum

ocenił(a) film na 7
Lena_

Aha ...Ja nie oglądałam tylko gdzieś tam czytałam więc nie byłam pewna czy to są plotki czy nie ... :P

ocenił(a) film na 4
asiunia_952

gdzieś w wywiadzie z nim czytałam, że podobno nad tym, żeby jego włosy wyglądały tak jak wyglądają, pracuje cały sztab stylistów ;)

ocenił(a) film na 7
marta123_123

Taa .. Ale pewnie tylko na planie ... :P:P

asiunia_952

No to nieźle:D Gdyby nie ta "sława" chłopak miał by zajęcie z tym układaniem a tak czasu brak nawet na stylistów:) Ahh..

ocenił(a) film na 7
aneess

No tak ...Troche tragiczne ... hehe ... ale cóż gdyby nie ta sława ...

Słyszałam że chciał zostać pianistą .. :P

asiunia_952

No cóż ma chłopak smykałkę do muzyki:) Pięknie gra:)

naqd każda z ich fryzur pracował sztab stylistów. Do puki Nikki nie przeszłą(od NM) na perukę to też bardzo duzo roboty mieli z jej blond fryzurą. A włosy Eda to muszą być w jak najlepszym "położeniu" porządeczku. Nawet Kristen ma wiekszosc wlosow doczepiane.

A wracajac do tematu.
Zdjecia we włoszech nie beda krecone w Volterze a w Montepulciano.!!

Piękna miejscowośc, znacznie lepiej oddaje klimat powiesci. Piekne krajobrazy i architektura. Moim zdaniem ta zmiana faktycznie wyjdzie filmowi na lepsze.

Lena_

póki*

Lena_

Widziałam zdjęcia:) świetne miejsce...naprawdę:) Nareszcie coś pozytywnego:P:)

ocenił(a) film na 7
Lena_

Zgadzam sie .. ; ]

Miejsce oddaje o wiele lepiej klimat książki . ; ]

asiunia_952

inne zdjęcia z planu:
http://www.imnotobsessed.com/2009/03/16/kristen-stewart-and-robert-pattinson-on- the-set-of-new-moon

ocenił(a) film na 7
ZooeyD

hmm no rob wyglada juz lepiej... ale dziwne ze masza bella idzie tak z tyłu... moje pierwsze wrazenie ze to rob jest najwazniejszy "jest gwiazda" a tak byc nie powinno

effi_2

Faktycznie,Rob wygląda już lepiej niż na tych próbnych zdjęciach...
Ślicznie:)

effi_2

Eh parę fotek i już że "tak być nie może bo gwiazda":P Heh bez przesady jakoś tak wyszło że szedł z przodu.Ale mnie się na pierwszy rzut oka skojarzyło(przypadkowo) że nie zachował się jak dżentelmen :P:P :)

może i tak wyszło ze szedł z przodu. Ale idzie otoczony a ona drepta za nimi z tyłu (nie ma nikogo obok) i co najwazniejsze on wyglada bardzo na rozweselonego podczas gdy ona mi wyglada na jakas przygaszoną smutną.
Czyzby musieli grać na zwłokę? w koncu to aktorzy. Jesli tak...

nieźle im to wychodzi :]

Lena_

Jezu, wyluzujcie. szła to szła. teraz każdą fotę będziecie tak przeżywać i analizować?? no bez przesady...

Baja_17

Ja w ogóle prosze o troche mniej prywatnych opini. Ja rozumiem że fajnie pogadac, jest miejsce ale pierwotnie to miały być newsy z planu a tych postów jest tak duzo, że ja sama już częsci nie czytam. Przez was przegapie oficjalną obsadę ;)

sama wyluzuj, nie wiem co ci tak przeszkadza ze ktoś analizuje zdjęcie :]
ze zdjęcia można co nieco odczytać jednak...

No rzeczywiscie newsów o NM jest tyle ze hohoho na pewno przegapisz :] bez przesady.

Za chwile zacznie tu powstawac 1000 beznadziejnych niepotrzebnych tematów jak w dziale zmierzch, niech tylko film zaczna krecic to juz widze co sie tu bedzie dzialo oO

ocenił(a) film na 7
Lena_

Chyba niedługo poznamy aktorów grających wilkołaki.
Nowe fotki:: może tyh dwóch kolesi wystąpi w filmie.

http://www.newmoonmovie.org/2009/03/first-look-at-new-moons-wolf-pack-on-the-set -in-vancouver/