PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491960}

Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 178 tys. ocen
5,5 10 1 178417
2,7 35 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Wiadomości z planu

użytkownik usunięty

Co powiecie na temat, w którym będziemy pisać o jakichś ciekawych newsach z planu itp.? No to zacznę.

1. Dla tyc co jeszcze nie widzieli na stronie głównej filmweb pojawiła się dzisiaj ciekawa wiadomość. Oto link:
http://www.filmweb.pl/Autor+%22Z%C5%82otego+kompasu%22+re%C5%BCyserem+%22Ksi%C4% 99%C5%BCyca+w+nowiu%22,News,id=48079

2. Taylor Lautner przygotowuje się już do roli w kontynuacji "Zmierzchu". Aktor ćwiczy na siłowni aby ukształtować odpowiednio sylwetkę.

ocenił(a) film na 7
aneess

No tak w końcu tam gra ... :P

A czemu się tematy pomyliły ... ? Przecież to też są tak jakby wiadomości z planu ... :P

asiunia_952

no właśnie.... też nie bardzo rozumiem, co Lena ma na myśli...

Baja_17

dlatego ze to jest tylko jej propozycja a nie zaden potwierdzony aktor a jak mowi sam temat "wiadomosci z planu" czyli wiadomosci z planu Takie weicie prawidziwe, potwierdzone.!
Czego tu nie rozumieć, bo nie wiem ?? :]]
Mogłby byc chociaz jeden porządny temat bez off topów.

Lena_

"Dzień bez przypału to dzień stracony":D u mnie w lo zawsze tak się wypowiadała dyrektorka:) Heh a macie coś z planu? Lista aktorów Volturi nadal nie znana.. :(

ocenił(a) film na 7
aneess

Będzie znana prawdopodobnie kiedy będą kręcić we Włoszech ... Czyli ok. Maja ..;/

asiunia_952

ehh nie wiem co im zależy Już powinni ją ogłosić całą.. :) Czytając książkę nie umiem sobie wyobrazić nigdy twarzy Volturi:P

ocenił(a) film na 7
aneess

Ja też nie ... No właśnie mogli by .....

Ale oni pewnie chcą utrzymać fanów w niepewności ... ;/

ocenił(a) film na 7
asiunia_952

Podobno Heidi ma zagrać jakaś kanadyjska modelka Noot Seear http://www.newmoonmovie.org/2009/03/noot-seear-cast-as-heidi-in-new-moon-movie/

ocenił(a) film na 5
angie_86

nie tak sobie wyobrażałam Heidi

za krótki / za krótki

ocenił(a) film na 7
Christi21

no ja tez nie ... bardziej mi ta poprzednia pasowała ...

ocenił(a) film na 4
asiunia_952

moim zdaniem jej twarz nie pasuje, chyba że ją jakoś super ucharakteryzują
bo na tym zdjęciu ma strasznie łagodne rysy i jakoś nie mogę jej sobie wyobrazić jako wampirzycy, szczególnie z Volturi

marta123_123

No cóż,charakteryzacja działa cuda:)
<za krótki>

ocenił(a) film na 5
aneess

wolałam juz poprzednią aktorkę, ta w ogóle nie pasuje do Heidi.
Heidi powinna być moim zdaniem bardziej kobieca(kobiece kształty znaczy się).

_S_

utkwiła mi w pamięci twarz dziewczyny Kellana i za każdym razem jak czytałam książkę to ją miałam i będę miała przed oczami,wydaje mi się że nadawała by się do tej roli ale..jak już postanowili to postanowili..wzięli kogoś innego.Szkoda.

czy mógłby mi ktoś napisać kim była heidi?:) książkę przeczytałam w lutym i jakoś nie mogę sobie jej przypomnieć

ocenił(a) film na 4
kaska092

Była jedną z Volturi
spotykają ją, jak wychodzą stamtąd i ona sprowadziła tych wszystkich ludzi na "wampirzą ucztę"

to ona się heidi nazywała? juz zapomniałam, dzięki ;]

ocenił(a) film na 4
kaska092

nie do końca z planu ( bardziej spoza^^), ale może kogoś zainteresuje:
http://i211.photobucket.com/albums/bb46/jennkizuk/march%2009/march%2028th/t43.pn g

jesli było juz to przepraszam, nie przeglądam regularnie tego forum

; )

ocenił(a) film na 4
Shelby1603

oczywiscie o ten link mi chodziło:
http://www.laineygossip.com/Kristen_Stewart_with_boyfriend_Michael_Angarano_and_ Nikki_Reed_in_Vancouver_Nikki_Reed_meets_up_wit.aspx?CatID=0&CelID=0
:PPP

ocenił(a) film na 7
Shelby1603

Haaa .. !! Znamy już aktora który zagra Kajusza w NM . :

Jamiem Campbell-Bower

asiunia_952

oby to nie była prawda.........................................

Luelle

a tu macie nowe zdjęcia z planu:
http://laineygossip.com/Kristen_Stewart_and_Taylor_Lautner_shooting_New_Moon_fir st_La_Push_scene.aspx?CatID=0&CelID=0

Luelle

No co Tyyy! Nie chcesz posłuchać jego cudownego smęcenia jako wampir "I feeeeeeel youuuuuu, Beeellaaaaaa!!" (Jeśli oglądałaś "Sweeney Todd" to zrozumiesz :P)

ocenił(a) film na 7
Beyond_Birthday

Ha .. Prosze was .... Może niech Kajusz tak nie śpiewa co . ? Bo bym się załamała psychiczne . xD
Dobrze że to nie musical . xD

A co do fot .. Fajne . szkoda że nie ma jak się przytulają .. Chć , może nie dojrzałam albo przegapiłam tą fote

asiunia_952

Mam rozumieć że Laurent już się nie pojawi w filmie? Czytałam że Wiktoria będzie polować na Belle w NM. Ciekawa jestem jak teraz zrobią tą całą akcje w Eclipse z tymi nowo narodzonymi(podobał mi się motyw tego że nie wiedzieli kto ich tworzy i nimi kieruje - chodzi mi o wiktorie) a tu ona się już w NM pojawi.

aneess

Dlaczego sie juz nie pojawi???? A co ze scena na polanie, gdzie Belle wilki przed nim uratowaly...??? A co do fotek z planu to fajne. Dzieki za wrzucenie. Pozdr

aneess

Dlaczego mial by sie nie pojawic ???? Co ze scena na polanie, gdzie wilki ratuja Belle przed Laurentem????

Didii86

tak może nie od paki, ale stwierdziłam, że muszę to dać xD fotka z "Little Ashes", w którym Rob gra Salvadora Dali ---> http://www.robsessedpattinson.com/2008/10/italian-magazine-scans.html

Didii86

Czytałam ostatnio jak Rachelle(Viktoria) wypowiadała się jak się cieszy z drugiej części Twiligh ponieważ zagra w większości scen Potem czytałam wywiady aktorów z Twilight i nie było Ediego(Laurenta) a z wywiadu zrozumiałam że Viktoria będzie polować na Belle.

ta fotka to jest czysty fotomontaż.

A co do Ediego to Edi wystapi w NM. Mówił przeciez w wywiadzie( a udziel tylko 2 bodajze) ze na pewno zatopi w czyms swoje zabki, ze scenariusz jest niesamowity i wszystkim sie film spodoba.
A rola Vivtorii bedzie polegala zapewne na tym ze bedzie pokazane gdzies miedzy ujeciami gdzie w poblizu bedzie bella.
Nie wiem bedzie ja obserwowac z dachu, drzew, ksiezyca oO...
Eclipse to dopiero bedzie cudenko!

Lena_

No, ja tez sie juz nie moge doczekac. Wiecie moze czy aktorzy podpisali juz kontrakt na czwarta czesc???

Didii86

jeszcze nie podpisali:)

ocenił(a) film na 5
Luelle

Gdzieś czytałam że już wszyscy podpisali kontrakt do BD ale jeszcze nie Robert

ocenił(a) film na 7
Christi21

No ja właśnie czytałam że wszyscy Cullenowie podpisali na wszystkie części ... No i Kristen Stewart tez podpisała już ...

asiunia_952

robert powiedzial w nowym wywiadzie(coz nie wiem czy taki nowy ale sie pojawil dopiero) ze podpisal kontrakt na 3 czesci.

Lena_

tak podpisał tylko na 3 cz ale nie na 4:) Nadal sie zastanawia...ale jak minie szał po New Moon to pewnie bez problemu podpisze na ostatnią:)

aneess

Albo i nie podpisze....pewnie ma juz dosyc szurnietych fanek...Ogladalam z nim kilka wywiadow i musze przyznc, ze jest typem faceta myslacego ;)) Widac, ze ta slawa go przytlacza ....

ocenił(a) film na 7
Didii86

Może i przytłacza ale też się z tego śmieje ... Bynajmniej mam takie wrażenie . Ale skoro podpisali już kontrakt na 3 części to chyba na 3 kolejne .

asiunia_952

na premierze Twilight Rosenberg wspomniała, że chciałaby rozbić BD na 2 części - 1 film miałby zawierać treść 2 ksiąg, a 2 film to byłaby 3 księga, po tym jak Bella stała się wampirem.......

na pewno tego nie zrobią w taki sposób.
Bo ilez mozna zyc ta saga ? oni maja jeszcze inne priorytety w zyciu niz bycie tylko wampirem. Z tego co widze w wywiadach widac ze najchetniej chcieliby juz to wszystko nakrecic i miec spokoj szczegolnie Pat.

Lena_

heh tez mi się wydaje. W sumie i tak został już zaszufladkowany i porównywany z wampirem.
Szkoda...ale mam nadzieje że zakończą te wszystkie części bez najmniejszych kontrowersji.

ocenił(a) film na 5
aneess

Ale jak podzielą BD na dwie części to tylko niepotrzebne zamieszanie zrobią. Po co to komu. Twórcy filmu myślą tylko jak by tu kase zarobić

ocenił(a) film na 8
Christi21

widzieliście to
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=15223&b=1
nie wiem czy to prawda,ale fajnie by było jakby przyjechali kręcić do Polski:P

ocenił(a) film na 5
Marta__Joanna

to jest taki żart na prima aprilis. a nawet jakby chcieli nakręcić do do którego momentu w NW by pasowały góry?

Christi21

tu tez macie nowego newsa, ale też nie wiadomo czy to prawda:
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=15243

ocenił(a) film na 7
olciaxp

No tak .... Ahh ten 1 kwietnia .. Fajnie by było jakby przyjechali do Polski ... Ale lepiej się nie łudzić ... ;/

asiunia_952

http://www.twilightpl.com/ podaje że PODOBNO trwają negocjacje z Tokio Hotel w sprawie nagrania kawałka do NM.
Nie zniosę... :/

ocenił(a) film na 5
aneess

masakra :/ (krótki cholera jasna)

Christi21

też się lekko wkurzyłam jak to zobaczyłam

olciaxp

TH w NEW MOON to najgorsze co mogliby mi zrobić...Vanesse bym zniosła,Madonnę bym zniosła,ale info o tym,że niemieckie geje mają nagrywać piosenkę do NM mnie dobiło...Naprawdę,chyba zanim zobaczę ten film,to umrę na zawał serca...Bo na tym się pewni nie skończy...Jeszcze pewnie wymienią wszystkie gwiazdy Disneya,jakie będą miały rzekomo grać i 50 'pseudo muzyków',którzy grać nie umieją...