PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134867
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Czytałam całą sagę i później oglądałam filmy. Czy nie uważacie, że scenarzyści i sposób reżyserii zabiły tę historię miłosną. Nie dość, że ogólnie lipa to jeszcze z części na część jest jeszcze gorzej. Po co ruszać coś lub to zmieniać jeżeli to coś jest dobre? Czytałam również Intruza Meyer. Wiem, że w 2013 roku ma wyjść film, jednak po tym co zrobili sadze zmierzch jestem do tego filmu sceptycznie nastawiona tak samo jak do 2. części Przed świtem. Poprostu żenada.

ocenił(a) film na 6
palinka76

Nie da się chyba zrobić tak filmu, żeby było w nim to co w książce. Moim zdaniem te filmy to tylko uzupełnienie książki. W sumie mi się filmy podobały, szcególnie pierwsza i czwarta część i nawet fajnie, że zmienili ostatnio część i że będzie walka bo w książce tak się jakoś dziwnie cicho zakończyło. A co do Intruza to ciekawe jako go zrobią, dużo zalezy od tego kto się za film weźmie..

palinka76

te filmy nie posiadają żadnych plusów
po prostu Ż E N A D A

ocenił(a) film na 2
victrish

Filmy absolutnie są do kitu. Książki nawet ok.

victrish

Jeden posiadają...gdy masz ochotę zobaczyć coś na czym można się ubawić,to takim filmem jest zmierzch. Ubaw gwarantowany ;)

panienka_2

Jednocześnie śmiech w sali kinowej może być bardzo wielkim ryzykiem, gdyż wokół siedzą także psychofanki.

Ofeflia

jedna kiedyś rzucała czymś w sali :/ i czy to jest normalne?

panienka_2

trzeba bylo jej oddac ;D

victrish

z "mądrymi inaczej" się nie dogadasz :D

panienka_2

to ochrone kina wezwac i wywloka ja sami

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Diablicaaa

Odpierwiastkuj się ode mnie ty żłobie ;)

Diablicaaa

nie zdziwilabym sie gdyby taka bezrozumna istota jak ty rzucala czyms w ludzi.
i przestan szczekac bo twoje przepelnione jadem posty nikogo nie obchodza <3
wez plecak, zapakuj buty do worka i do szkoly <3