Film beznadziejny, nudny, bez polotu, zrobiony na odwal, finałowa walka która jeszcze mogła w miarę uratować "widowisko" okazała się kompletną klapą. Nawet efekty specjalne są na marnym poziomie. Rozumiem, że oddanym fanom mógł się podobać ale dla przeciętnego widza dłużyzna, zero akcji po godzinie aż chce się wyjść z kina. Pozdrawiam.
widac , ze nie jestes fanem sagi! Dla mnie film byl za krotki i moglby trwac 3 godziny. Na premierze po zakonczeniu filmu nikt nie chcial opuścić miejsc bo nie wierzyli ze to juz koniec Naszej ukochanej Sagi!!!
jula uważaj co piszesz bo zakwalifikują cię do psychofanki i pojadą po tobie że ci się odechce tu siedzieć :)
powiem ci tak oglądałem wszystkie czensci a ta okazała się najgorsza było mniej akcji niż w kinie klasy b a finał bo co ktoś miał wizje żenada stracony czas i siano na bilety
nie przesadzaj. nawet Ci którym saga nie przypadła do gustu ,tą część oceniają lepiej. Oczywiście nie wszyscy ,ale sporo tu takich którzy poszli do kina niby się pośmiać ,a wyszli w szoku , że film całkiem dobry :)
napisałam " ale coś się jednak podobało " widzę dziewczyno że z tobą się nie da normalnie porozmawiać. Sentia tego filmu też nie lubi ,ale z nią jakoś się da normalnie prowadzić rozmowy...
nie życzę sobie gówniaro żebyś się tak do mnie odzywała !! tylko po to tu jesteś? żeby sobie ulżyć ? Jeśli masz problemy w życiu prywatnym to się nie wyżywaj na forum !! I nie odpisuj na moje wypowiedzi , rozmawiam tylko z normalnymi ludźmi . nara
O_O <3
zaczepiasz wszystkich na forum a później prosisz się o to, a jak tu ktoś jest gówniarą to ty
pokaż mi moją wypowiedź w której kogoś zaczepiam.. No pokaż proszę!!! Ja gówniara już dawno nie jestem!!!! Ja tu nikogo nie wyzywam i wyrażam tylko swoje zdanie !!! i nie siedzę tu po to by się z kimś kłócić..
HIPOKRYTKA!!!
jak kazdy ma miec swoje zdanie to siedz cicho i daj wypowiedziec sie innym, tak jak sentii.
ja nie mogę , sprytna jesteś wiesz :) odwracasz kotka ogonkiem i super Ci to wychodzi. Mam nadzieję że już się nie spotkamy . pa :)
uwierz mi że chciałabym ale ja niestety jutro moje dzieci muszę tam zawieźć a sama mam wiele innych zajęć :)
jak dla mnie 1 część była najlepsza ;-) jeszcze myślalam właśnie ze uratują jakos ta ostatnia czesc i ze końcowka bedzie prawdziwa ale kiepsko zakończyli, jedyne co mi sie podobalo podczas bycia wczoraj w kinie to to że jakiś facet oswiadczyl sie na oczach calego kina przez mikrofon :) pozdrawiam Cinema City Częstochowa! ;)
Nie mogli tego inaczej skończyć, właśnie tak kończy się książka a na zakończenie typu 'walka z wizji Alice' nie zgodziła by się Meyer...