PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134853
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

.

ocenił(a) film na 7

Nie rozumiem po co tu wchodzicie, skoro nie lubicie tego filmu i tylko go krytykujecie ;/

anka221195

Bo to forum publiczne.

ocenił(a) film na 9
anka221195

Bo to Polska i większość potrafi tylko narzekać i się żalić na forum zamiast zostawić to dla siebie.

ocenił(a) film na 8
Beaer

hehe;)

anka221195

ANKA ma rację. Niech film oglądają ci, co lubią. A reszta niech się wypcha, bo film jest dobrze zrobiony. Jak komuś nie podobają się pierwsze części to poco ogląda następne? Wszyscy narzekają na nasz kraj, a tak naprawdę przez takich ludzi Polska DZIADOWIEJE!!!

Mag727

popieram :)

Alexa1694

Jeśli krytykują coś co faktycznie powinno być skrytykowane to nie jest to nic złego, bo należy rownież poznać stronę osób które Sagi nie lubią, ale jeśli ktoś wchodzi tutaj cały czas aby poniżać i wyśmiewać się z ludzi którzy tą Sagę oglądają to już jest chore i żałosne moim zdaniem.
Prawda jest taka, że choćby nie wiem co by kto napisał negatywnego, ja i tak pójdę na ten film, poniewaz widziałam poprzednie części, czytałam książkę i pomijając fakt i ją lubię to jestem ciekawa jak zakończą ta historię :)

nikitka19872

niestety ludzie wchodzą tu by się poonanizowac niby tym że są lepsi, gdyż tego filmu nie oglądali, ale i tak wiedzą, że to gniot ;]. to dopiero jest hipokryzja, wystawiac filmowi ocenę, nawet go nie oglądając oraz kochają krytykowac to, na czym się nie znają.

Polska rzeczywistosc neistety i trzeba do tego przywyknąc.

ocenił(a) film na 6
nikitka19872

Fakt. Na prawdę nie rozumiem ludzi, którzy oceniają coś czego nie widzieli...

ocenił(a) film na 5
Mag727

nie dziadowieje, a głupieje.

anka221195

Bo tak.

ocenił(a) film na 5
andriej2

I po co taki idiotyczny post?

Cleaa

No właśnie? Jaki jest sens twojego postu?

ocenił(a) film na 5
andriej2

To chyba oczywiste. Wytknięcie Tobie spamowania.

Cleaa

Ja po prostu grzecznie odpowiedziałem na pytanie zawarte w temacie.

ocenił(a) film na 7
anka221195

Okej jeżeli ktoś widział ten film i go krytykuje no to niech powie co jest nie tak a nie musi wyzywac że to tandeta, niektórzy lubią fantastyke ..