Powinni wprowadzić ocenę 0/10... Zdecydowanie numer jeden w moim rankingu gniotów wszech czasów. Miałbym mega kaca moralnego gdybym wydał 26PLN na ten film, a tak przynajmniej pojadłem bueno.
To widać że nie oglądałeś ja też nie jestem fanem tej sagi. Ale powiem ci, że zawiodłem się pozytywnie, było pare dobrych scen. Np jak Jacob rozbiera się przed ojcem Belli sale ryła się ze śmiechu. Czy wizja Alice gdzie każdy oglądał wciśnięty w fotel i patrzył jak gineli kolejni bohaterowie i suprise gdy to się okazało, że wizja. Widać że nie oglądałeś
I po co ten spoiler... zastanów się jak coś napiszesz. Może tu wejść ktoś kto jeszcze nie oglądał i zepsujesz mu całą zabawę...
Jakoś szczególnie nie widzę potrzeby udowadniania Ci, że coś oglądałem lub nie. Do zobaczenia wszystkich części zostałem zmuszony przez żonę. Na pierwszej i drugiej części szło jeszcze jakoś zawiesić oko, ale to co zobaczyłem wczoraj przeszło moje najśmielsze oczekiwania.
mam podobne zdanie, efekty specjalne i sceny, które opisał maciejerzy były jak dla mnie na poziomie parodii zmierzchu. jedynka nawet była fajna ale to to jakieś nieporozumienie. obejrzałam i jestem zniesmaczona.
powinni zabronic puszczania tego filmu w kinach.
opowiesz o dwoch klodach drewna