Ta informacja jest dla mnie wstrząsem, juz nigdy się po niej nie podniosę.
Ja mam 45% i też jestem w rozpaczy. ;] Ten wskaźnik jednak wkrótce spadnie - na razie zawyżają go średnia ocena filmu (ło jezu) i średnia ocena moich znajomych (dwóch znajomych oceniło na 10...).
u mnie sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie, najpierw spadlo, potem znowu sie podnioslo, a teraz znowu spadlo do 42
U mnie pisze, że ten film jest w 90% w moim guście, co jest całkowicie totalną bzdurą. Koniec świata, jak to mówił pan Popiołek.
ale z tego co słyszałam to od jakiegoś czasu wprowadzili, że obie formy są poprawne. więc można i tak, i tak
Też się załamałem - u mnie 44%, a przecież powinno być 94%! Tragedia! Przecież wybierałęm same fajne filmy jako fajne i ten fajny okazał się dla mnie fajny tylko na 44%? Nic nie rozumiem (podobnie jak z całej sagi Zmierzch nic też nie rozumiem) w ogóle nic nie rozumiem...
głupie pytanie, ale kto pyta nie błądzi :) jak się to sprawdza ile procent w moim guście ma jakiś film? szperałam tu i tam ,ale coś mi to marnie idzie :)
aaa, to się tylko wyświetla jak ktoś nie ocenił. Aha , to już wszystko wiem :) dzięki
No oczywiście, ponadto te filmy mają czasem fajny niezamierzony potencjał komediowy :)
w sumie jedynka nawet byla zjadliwa, klimacik jakis byl, no i krople swiezosci w tej tematyce przyniosla (wegetarianie). no na niektorych scenach, ktore w zamysle tworcow mialy byc straszne, byly niezle jaja hehe. z tego wzgledu ogladam gniotki aby sie troche posmiac (ostatnio sharkotopusa niestety byl tak slaby, ze az niestety chu****)
To podziwiam za sharktopusa :) Co do wampirów to lubię klasyczne podejście czyli Stoker lub Rice, a Zmierzch mnie na dzień dobry rozwalił błyszczącym jak psie jaja Edziem w świetle słonecznym.
47% :(- ale rozumiem skąd ten procent. Tu nie chodzi o to, że to z nami coś jest nie tak, lecz to sama ocena (średnia) wpłynęła przede wszystkim na procent prawdopodobieństwa w naszym guście. Ale spoko, średnia wyraźnie spada, kilka dni temu średnia wynosiła nawet 7,6 (WTF!?), a teraz jest o 0,3 mniejsza. Wkrótce średnia spadnie do poziomu reszty filmów Sagi;).
40% wszedlem przez ciebie zeby zobaczyc ..i juz wiem czemu nie wchodze na filmweb.... na imdb nawet nie mam tego w BOX OFFICE
u mnie było 49% ale ostatnio spadło na 40 % ale to i tak zdecydowanie za dużo. Zgłaszam nadużycie ;)