PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134853
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

7 minut !

ocenił(a) film na 8

Znalazem 7 minut z Comic Con na ktorym widac jak bella poluje i Sciaska Edwarda za
mocno ;D
Jesli chcecie obejrzec to zapraszam tutaj ;D
http://perezhilton.com/2012-07-21-breaking-dawn-part-2-first-seven-minutes-
video#.UAstbLQ0NM5

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sentia

Sentia, w tym ujęciu nie chodziło o to by pokazać krocze Edwarda tylko o to że wystawia rękę do Belli :)

ocenił(a) film na 6
MaryCullen

Czy mi się wydaje czy to dziewczę z drugiego komentarza co jej nick zaczyna się na S jest wredne i włazi tu tylko po to, żeby sie ponabijać?

kasiag79

Oj jak miło że o mnie wspominasz. :D Nie tylko z tego powodu. Mam też inne. :D Ale nie jestem wredna nie martw się. Rzekłabym iż jestem nawet cywilizowana niestety po niektórych tutaj nie można się tego spodziewać i nie mówię tylko o Antyfanach ale i o fanach:P. Zapytaj się Mary poziom trolli na tym forum podniósł się radykalnie:) A z trollami trzeba sobie radzić:P Miłego dnia:D

ocenił(a) film na 6
sentia

Zauważyłam własnie jakie komentarze tu ludzie piszą.... a Tobie się Zmierzch podoba czy nie?

kasiag79

Źle Ci sie wydaje.
Sentia nie jest wredna (chyba że ktoś jej podpadnie).

Pozdrawiam, M.Cullen

ocenił(a) film na 6
MaryCullen

a no to widocznie mi się wydawało....

fjb15

Już widziałam.
Fajne.

ocenił(a) film na 6
fjb15

Fajny, dzięki :)))) czekamy na więcej :)

użytkownik usunięty
fjb15

DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI!!! SUPER FILMIK!!!! Mam tylko jedno pytanko: jak Edward czai sie na tą sarne to Bella ucieka na te góry. Czy ona chciała zabić człowieka?!

Tak. Chciała ale nie zabiła.

użytkownik usunięty
MaryCullen

Dzięki za odpowiedź!! Ej, ale przecież w książce było napisane że ona potrafi sie opanować przed polowaniem na ludzi!! Dziwne, ale ok.

Tak, tak było.
Po prostu musieli urozmaicić film.