Znalazem 7 minut z Comic Con na ktorym widac jak bella poluje i Sciaska Edwarda za
mocno ;D
Jesli chcecie obejrzec to zapraszam tutaj ;D
http://perezhilton.com/2012-07-21-breaking-dawn-part-2-first-seven-minutes-
video#.UAstbLQ0NM5
Sentia, w tym ujęciu nie chodziło o to by pokazać krocze Edwarda tylko o to że wystawia rękę do Belli :)
Czy mi się wydaje czy to dziewczę z drugiego komentarza co jej nick zaczyna się na S jest wredne i włazi tu tylko po to, żeby sie ponabijać?
Oj jak miło że o mnie wspominasz. :D Nie tylko z tego powodu. Mam też inne. :D Ale nie jestem wredna nie martw się. Rzekłabym iż jestem nawet cywilizowana niestety po niektórych tutaj nie można się tego spodziewać i nie mówię tylko o Antyfanach ale i o fanach:P. Zapytaj się Mary poziom trolli na tym forum podniósł się radykalnie:) A z trollami trzeba sobie radzić:P Miłego dnia:D
Zauważyłam własnie jakie komentarze tu ludzie piszą.... a Tobie się Zmierzch podoba czy nie?
DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI!!! SUPER FILMIK!!!! Mam tylko jedno pytanko: jak Edward czai sie na tą sarne to Bella ucieka na te góry. Czy ona chciała zabić człowieka?!
Dzięki za odpowiedź!! Ej, ale przecież w książce było napisane że ona potrafi sie opanować przed polowaniem na ludzi!! Dziwne, ale ok.