O ile pierwsza część 'przed świtem' była tragedią, nie mogłam uwierzyć, że ktokolwiek zgodził
się na dystrybucję takiego gniota, o tyle ostatnia część jest urzekająca. Oglądało mi się bardzo
przyjemnie, scena wizji Alice prawie tak fajna jak mecz w pierwszej części. Nie jest to film,
którym można się jarać, jest to film do pooglądania przy obiedzie czy tam na dobre spanie. Nie
lubię hejterstwa 'bo w internetach piszą że edzio pedzio', no mamy swój rozum :) fajnie było
pooglądać jak się wampiry bawią swoimi dziwnymi mocami i ogólnie przyjemnie. Klata Jakuba
- wydaje mi się że zrobili to prześmiewczo i bardzo mnie to rozbawiło. Film generalnie nie był
zły ! lepszy niż nie jedna głupia komedia romantyczna. Z tym, że komedie romantyczne
oglądamy z przymrużeniem oka, a kiedy ktoś nam narzuca gatunek 'dramat, horror' to jest
troche gorzej. A dla osób które temu całkiem przeciętnemu filmowi dają jedynki - pooglądajcie
sobie produkcje z Paris Hilton jak Pledge this! - jeżeli dajecie 1 dla zmierzchu to ten
film to kategoria -20