PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134853
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Pewnie przemienią Jackoba i Charliego. Seth wpoi się w Leah. Jackob odkryje w sobie uzdrawiającą moc i postawi ojca na nogi. Billy uwiedzie nową dupe charliego stepowaniem a Matka Belli okaże się wilkołakiem i będzie żyć długo i szczęśliwie w konkubinacie z Aro Volturi.

użytkownik usunięty
marzgieee

Nie, w piątej części Reneesme będzie w ciąży. A Edek dowie się jak Belka dorabia. Okazuje się że Belka daje d*py całej okolicy. Ale nasza "pisareczka"doda jakieś krasnoludki, elfy i wiele wiele innych, więc wszystko skończy się HAPPY EDEM :-P

ocenił(a) film na 9
marzgieee

Nie będzie 5 częśći

Spiderman_filmaniak

No co ty? Naprawde?

ocenił(a) film na 9
marzgieee

Tak bo film jest na podstawie książki,a książka się skończyła.

Spiderman_filmaniak

A nie ma 5 części, w której wszystko jest przedstawione z punktu widzenia Edwarda?

użytkownik usunięty
Ciri94

Jeszcze jej nie ma... Ta pisareczka zaczęła ją dopiero pisać... :-D

ocenił(a) film na 5

bad. Więksośc książki jest, jednak wyciekła do internetu dawno, dawno temu, więc Mary Sue prawdopodobnie jej nie wyda. Przynajmniej tak mówiła.
Jak hejcisz, rób to z głową.

ocenił(a) film na 5
KitsuneChan

*większosc

użytkownik usunięty
KitsuneChan

Ale wróciła do pisania... Nie jesteś na czasie

Nawet czytałam ta część:) ciekawsza niz ta oczami Belli :) ale mniejsza z tym... wyobrażacie sobie teraz kolejne cztery ekranizacje tylko oczami Edka ? apokalipsa... chociaż myślę, że jeszcze jakaś część się ukaże... można nadal na całej tej historyjce zarabiać kasę. Prosty system, Ci co już zaczęli, znają historię, jakby z obowiązku będą musieli zapoznać się z "nowym zakończeniem". Uzależnić można bardzo szybko....

użytkownik usunięty
Wild_Roses

Już wyszła? Ok, jeśli tak to będzie następny koniec świata... Ale ta pisareczka robii wszystko dla kasy... Teraz już wiem, aby nie kupować jej książek w przyszłości^^. Wydam Na lepsze nazwiska np. na Rowling a ostatnio nawet polubiłem Nicholas Sparksa za "Pamiętnik" i "Jesienną miłość". Ale tak czy owak kiedyś spartoli te "książeczki"

Oczami Edka, jak już ktoś wspomniał, wyciekła do internetu jeszcze przed publikacją, której suma summarum się nie doczekaliśmy. Było to kilka lat temu. Obecnie co się dzieje w twórczości pani Mayer nie mam pojęcia. W moim odczuciu bardzo dobra była tylko pierwsza część-Zmierzch, reszta poleciała jakoś na siłę, bez polotu i pomysłu. Zawsze trzeba znać "ten złoty środek" czyli umiar. W innym przypadku można szybko zniszczyć coś pięknego. Także mam nadzieję, że już żadna nowa część nie zostanie wydana.

użytkownik usunięty
Wild_Roses

No to wiem... ale wróciła podobno do pisania :'(. Ale jak już kiedyś powiedziałem: PRZESRA TE KSIĄŻKI

ocenił(a) film na 6
marzgieee

co??? dlaczego z Arem?? Niech sobie żyje w konkubiacie z Carlislem.
Wogóle to Volturi mogliby napasc na Cullenow i ich zabic i tak byloby dobrze jak dla mnie:D Moze Caius by sie wreszczie wyrzyl i zostalby ksiedzem na przyklad A Marcus poznalby miłość swojego zycia i przestałby byc apatyczny.
Co wy na taka wersje?

ocenił(a) film na 6
martynka30112

Ach no i nie moge sie powstrzymać bo Aro tomój ulubieniec ( z góry przepraszam)
Jeśli już to z " Arem Volturi"