Czemu w każdym z tych filmów dopiero finał jest ciekawy a przez resztę całego filmu nic się nie
dzieje .... walka z Volturii Super , i nic poza tym mi się nie podobało .... :P
Jestem pewien że to będzie podróba konta albo mojego albo twojego^^
Ale raczej twojego, bo ty jej więcej wchodzisz na głowę ---> że tak to ujmę :)
Mojego konta raczej nie da się podrobić :D Mam odsłonięte głosy więc wystarczy wejść na profil i zobaczyć czy mam ocenione filmy :D
:D
Na pewno zobaczymy czy jest podrobione po dwóch rzeczach:
1. Nie da się mieć tego samego nicku
2. Da Zmierzchowi 10/10 lub zasłoni głosy B-)
No nie wiem czy da się jeszcze bardziej ośmieszyć :D
Pożyjemy zobaczymy Huehuehue :P
To moja sprawa co robię :)
Poza tym nie spytam się jej na privie ponieważ nie mam jej w znajomych.
może twoja sprawa, ale offtopujesz i zaśmiecasz forum. idźcie se poklikać na inne, bo te wasze "konflikty" każdego tu wkurzają.
to wypad z forum zmierzchu, od tego są inne, żałosna jesteś, omijać szerokim łukiem. to nie wpieprzaj nic nie znaczących postów w temacie o filmie. co cie to obchodzi, jasne, ignorancja jest najlepsza, widać tak cie wychowano
troll z ciebie i tyle. nie pijam melisy, dzięki. właśnie pokazałaś po raz kolejny poziom swojej nikłej inteligencji, każdy głupek wie, że taki offtop to powód do zgłoszenia, po to jest forum inne, żeby tam prowadzić bezsensowne dyskusje, wasza nic nie wprowadza do tematu i nie jest na temat filmu. zostań sobie tu na wieki, widać poza internetem życia nie masz. dzieci, wszędzie dzieci...
Już wyrzuciłeś swoje złości ?:) Wyluzuj się, twój okres dojrzewania minie za jakieś trzy lata :)
Idź jeszcze pozgłaszaj moje wypowiedzi jeśli ci to aż tak życie prywatne rujnuje i przez moje wpisy spać po nocach nie możesz :)
Poza tym wiesz że odpisując mi za każdym razem sam tworzysz offtop ? :)
czytanie ze zrozumieniem uświadomiłoby cię, że jestem kobietą, okres dojrzewania mam już dawno za sobą, więc nie popisałaś się kolejny raz. ja tym oto sposobem zostawiam cię z twoją nikłą inteligencją, wiesz nie chcę się zniżać do takiego niskiego poziomu. mądrzejszy ustępuje pierwszy, wiadomo to nie od dziś, aloha
Hahaha już się dowartościowałeś mały, bezwartościowy człowieczku? :) Widzisz jaki fajny offtop tutaj utworzyłaś? Nie chcesz zniżać się do niskiego poziomu? Ups chyba już to zrobiłaś (nawet kilka razy) prowadząc ze mną konwersacje :) Idź gdzie indziej dręczyć ludzi swoją niską samooceną "kobieto" :* Pozdrawiam.
żenada... cyber dziecko .
współczuję ale to naprawdę współczuję osobom które cię znają .
"współczuję ale to naprawdę współczuję" haha ty chodzisz do podstawówki że takie konstrukcje zdań układasz? :D Kpina żeby aż tak kaleczyć język polski na forum.
chociaż + dla cb że wreszcie się przyznałeś dziwny człowieczku że masz niski poziom.
Brawo .
Hhahahhahaha lecą następne teksty do naszej kroniki cytatów Diablicyyy :D Yea oby było tego więcej :*
to słaby z ciebie obserwator, idź pokłócić się z Diablicą, to twoje ulubione zajęcie na tym forum, tak wynika z moich obserwacji.
Więc z ciebie jest jeszcze gorszy obserwator... bo moim ulubionym zajęciem na tym forum jest przesiadywanie na "inne"
aaahahahaha :D raduj sie dalej w swoim zlym serduszku (: nic nowego ani oryginalnego nie napisalas - takich jak ty sa tysiace (: Niektorzy potrafia czerpac przyjemnosc tylko z negatywnych emocji, to taka choroba, są wtedy w centrum uwagi i czują sie ważni :D
Widac, że Zmierzch jest strasznie popularny (;
cóż za spostrzeżenie i jakże błędne. ciekawe, czemu na forach ambitniejszych filmów nie prowadzę bezsensownych dyskusji z nikim, tylko tu na zmierzchu. bo tu jest najwięcej osób, które są denerwujące i wciągają się w takie dyskusje. (nie zaprzeczam, że ja też innych denerwuję), ale to jest internet, można robić i pisać co się chce anonimowo :) tak więc nie stresuj się, bo sprawa ciebie i tak nie dotyczy
" Niektorzy potrafia czerpac przyjemnosc tylko z negatywnych emocji, to taka choroba, są wtedy w centrum uwagi i czują sie ważni :D"
Większość takich osób się zbiera właśnie na "Inne" :)
Obejrzyj sobie "Brązowego królika". Tam jest też bardzo ciekawy finał (If you know what i mean).
Widzę ze tylko pan Platyn_2 zrozumiał sens mojego tematu a ta cała jałowa dyskusja na górze , nie wiem po co on komu ...:)
Brązowy królik powiadasz , nie słyszałem o takim filmie ale może spróbuje :)