Kilka lat temu znalazłam na cho-miku Zmierzch napisany inaczej. Niestety teraz nie pamiętam jak się nazywała ta stworzona powieść. Pamiętam że Bella piekła tam różne ciastka o dziwnych nazwach, bała się każdego i jak ktoś w szkole coś jej zrobił to tylko Edwardowi dała się dotknąć by jej pomógł. A Edward chyba z tego co pamiętam nieźle tam przeklinał. ?? Bardzo proszę o pomoc jeśli ktos zna tytuł...
Uwierz mi nie trudno napisać coś ciekawszego niż Zmierzch, ja na przykład bardzo bym chciała poczytać książkę albo film o takim typie jak Charlie. Jak to jest być rozwodnikiem mieszkającym w takiej dziurze jak Forks ale jednocześnie jak fajnie jest mieć przyjaciół którzy się z tobą liczą, i mieć za córkę takiego pustaka jakim jest Bella.
Ktoś nawet zrobił plakat i opis :
http://fuc kyeahtwilightsucks.tumblr.com/post/32229765275/catbountry-oldmanyellsatcloud (połącz link)
Tłumaczę
Saga "Wąsaty Tata"
Występują: Billy Burke jako "Charlie"
Dodatkowo
Kriten Stewart, Taylor Lautner i Robert Pattinson
Opis filmu:
Charlie Swan (Billy Burke) jest rozwodnikiem i cierpiącym na alkoholizm gliną, którego życie wpadło w rozsypkę waz z nagłym zniknięciem swojej wyalienowanej córki Izabeli (Kristen Stewart). Zmuszony jest zmagać się z konsekwencjami jej mylnych, samolubnych decyzji, podczas gdy sam zmaga się z własnymi demonami. Podejrzewa, że jego córki nowy chłopak Edward (Robert Pattinson) znęca się nad nią psychicznie oraz ją kontroluje, nie mając jednak żadnego sposobu by udowodnić swoje podejrzenia postanawia użyć wielce nieortodoksyjnych środków do rozpatrzenia sprawy. To co odkryje mogłoby zniszczyć społeczność, którą zaprzysiągł chronić.
^
To byłby świetny miks dramatu obyczajowego z Thrillerem. Ale jako że zamiast tego mamy ckliwą i naiwną historyjkę miłosną między nastolatką i 100 letnim nieboszczykiem, gdzie wszyscy gadają jakby urwali się z Mody na Sukces, to .. no cóż... Trudno się mówi.
chyba to się nazywało zmierzch inaczej
jeszcze tego nie czytałam ale mam to na kompie