Chyba każdy kto wybrał się na ten film, wiedział czego może się spodziewać i nie nastawiał się na ucztę intelektualną. Ja poszłam do kina z zamiarem obejrzenia lekkiej, odmóżdżającej bajeczki i nie zawiodłam się. Film spełnił moje oczekiwania, więc daje 8, a śmieszą mnie pieniacze narzekający na to, jaki to "Zmierzch" jest beznadziejny. Niech wybiorą sobie inteligentniejsze filmy i zaakceptują, że te głupiutkie też są w kinie potrzebne.
dokładnie ja sobie wybieram film i jeżeli mi się podoba to będę go oglądać tyle razy ile będę chcieć i nikt nie namówi mnie tymi wpisami sugerującymi,że jest to badziewie.
jak już mówiłam będę oglądać co mi się podoba i zdania nie zmienię daj oglądać komuś to co chce i nie neguj mojego gustu bo o gustach się nie dyskutuje.
ostatnio na forum była wypowiedz kolesia,który napisał,że dopóki nie miał internetu nie wiedział,że na świecie jest tylu idiotów zgadzam się z tym w 100%
No co prawda, to prawda, dlatego zalecam ci natychmiastowe zaprzestanie korzystania z internetu, wtedy odsetek idiotów w internecie się zmniejszy.
Nawet nie wiesz dziefffczynko, kto to zdanie wypowiedział oryginalnie.
czytam książki i na odpowiedz na to pytanie nie musialam korzystać z google i nie zrobiłam tego,ale i tak pewnie mi nie uwierzysz,że nie jestem nastolatką i nie korzystam z tego forum po to,aby się kłócić