PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134867
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Chyba każdy kto wybrał się na ten film, wiedział czego może się spodziewać i nie nastawiał się na ucztę intelektualną. Ja poszłam do kina z zamiarem obejrzenia lekkiej, odmóżdżającej bajeczki i nie zawiodłam się. Film spełnił moje oczekiwania, więc daje 8, a śmieszą mnie pieniacze narzekający na to, jaki to "Zmierzch" jest beznadziejny. Niech wybiorą sobie inteligentniejsze filmy i zaakceptują, że te głupiutkie też są w kinie potrzebne.

ocenił(a) film na 6
Alicjoza

W 100% się zgadzam :)

Alicjoza

dokładnie ja sobie wybieram film i jeżeli mi się podoba to będę go oglądać tyle razy ile będę chcieć i nikt nie namówi mnie tymi wpisami sugerującymi,że jest to badziewie.

restar

Masz nie oglądać tego więcej.

jem_ogoorka

doprawdy?

restar

Tak.

jem_ogoorka

jak już mówiłam będę oglądać co mi się podoba i zdania nie zmienię daj oglądać komuś to co chce i nie neguj mojego gustu bo o gustach się nie dyskutuje.

restar

Chyba coś ci napisałem.

jem_ogoorka

ostatnio na forum była wypowiedz kolesia,który napisał,że dopóki nie miał internetu nie wiedział,że na świecie jest tylu idiotów zgadzam się z tym w 100%

restar

No co prawda, to prawda, dlatego zalecam ci natychmiastowe zaprzestanie korzystania z internetu, wtedy odsetek idiotów w internecie się zmniejszy.

Nawet nie wiesz dziefffczynko, kto to zdanie wypowiedział oryginalnie.

jem_ogoorka

nie mów do mnie dziewczynko a tak pozatym to wiem i był to Lem.

restar

Umiejętność korzystania przez dziefffczynkę z google.pl - 10/10

jem_ogoorka

czytam książki i na odpowiedz na to pytanie nie musialam korzystać z google i nie zrobiłam tego,ale i tak pewnie mi nie uwierzysz,że nie jestem nastolatką i nie korzystam z tego forum po to,aby się kłócić

restar

No co ty, ja ci wierzę.

Serio

jem_ogoorka

właśnie w tym rzecz,że mi nie wierzysz.Mam jedno pytanie.Mnie też wyzwiesz od cytuje,,nędznych frajerek"?